Sonbahara Yakışan Takımlar

Alışveriş Alışveriş Sonbahara Yakışan Takımlar

Tarihler: 13 Kasım 2006 Pazartesi ~ 15 Kasım 2006 Çarşamba

Firma: Journey

Adres: Metrocity AVM, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2006 ~ Kas 15, 2006

“Giyilebilir Moda”nın imzası Journey’den 2006 Sonbahar-Kış koleksiyonunda hem şık hem rahat takımlar...

SONBAHARA YAKIŞAN TAKIMLAR
İSTER ETEK CEKET, İSTER PANTOLON CEKET

Özellikle çalışan bayanlara yönelik ürünleri ile büyük beğeni toplayan, “giyilebilir moda” kavramı ile bayanlarla buluşan Journey, her sezon olduğu gibi 2006 Sonbahar-Kış koleksiyonunda da takımları ile ön planda...

Journey’nin yeni sezon ürünleri arasında yer alan etek-ceket ve pantalon-ceket takımlar yine vazgeçilmezler arasında yeralıyor. Yeni sezonda kesimleriyle dikkat çeken takımlarda ceketlerde farklı yaka ve formlar kullanılarak, klasik tarzı bozmadan hazırlanan tasarımlarda çalışan kadının rahatlığı ve sıklığı düşünülmüş.

Sade ve düz kesimlerin yanında detaylarla hareketlendirilen takımlarda, bu sezonun trend renklerinden siyah ile beraber toprak ve gri tonlara ek olarak lacivert tonlar da Journey koleksiyonunda kendini gösteriyor.

Birçok farklı renk seçeneği bulunan pileli, diz altı, korsaj kemerli havuç kesim etekler, blazer, erkeksi, asimetrik, kruvaze kesimlerle hareketlendirilmiş ceketler ile kombinleniyor.

Yeni koleksiyonda yer alan düşük bel, kemer detaylı ve dar kesim sigara pantolonlar gibi bir çok farklı modelin yanı sıra klasik pantolonların kombinesiyle oluşan pantolon-ceket takımlar, şıklığı yanı sıra bayanlara rahatlığı da sunuyor.

Bir çok farklı modeli bayanların beğenisine sunan Journey’de takımların yeni sezon fiyatları 250- 300 YTL. arasında değişiyor.

Sezonun hareket özgürlüğü sağlayan lycra’lı dokumalı kumaşlar, ekoseler, tweed, kaşe gibi kumaşların yanı sıra şifonlarlar, krepler ve jarseler de Journey koleksiyonunda yer aıyor.

İstanbul’da Metrocity’de, İzmir Kipa Alışveriş Merkezi’nde ve Ankara’da 14 mağaza olmak üzere Türkiye’de toplam 70 satış noktasında tüketicilerle buluşan Journey, bayanları mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT