Sonorous Cam Serisi Nu İle Televizyon Keyfine Yeni Boyut

Alışveriş Alışveriş Sonorous Cam Serisi Nu İle Televizyon Keyfine Yeni Boyut

Tarihler: 13 Ekim 2008 Pazartesi ~ 18 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Sonorous

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2008 ~ Eki 18, 2008
Sonorous Cam Serisi Nu, Televizyon Keyfine Yeni Boyut Getiriyor

Çağdaş elektroniğin özgün tasarımlı mobilyalarına imza atan Sonorous, cam serisi ile de büyük ilgi görüyor. 4 farklı modele sahip Sonorous Nu serisi, kullanıldığı mekanlara camın benzersiz şıklığını sunuyor.
Ev elektroniğini tamamlayan benzersiz şıklıkta mobilyalar üreten Sonorous, camın sadeliğini bir araya getiren Nu serisi ile 4 farklı modelini ev dekorasyonuyla buluşturuyor.
Televizyon keyfine farklı bir boyut kazandıran Nu serisi ev dekorasyonu ile son derece uyum gösteren minimalist çizgileri ile camın büyüsünü evinize yansıtıyor.
Sonorous Nu serisi, 15 mm cam kalınlığı, 100 kg’ye kadar taşıma kapasitesi ve inox efektli alüminyum özelliği ile dikkat çekiyor. 50 inçe kadar ekran boyutuna sahip televizyonlarla uyumlu olan Nu serisi, Sonorous’un diğer serileri gibi fonksiyonelliğiyle öne çıkıyor. Kabloların saklanabilmesi için özel kablo gizleme kanallarına sahip olan Sonorous televizyon sehpaları, DVD oynatıcı veya uydu alıcı gibi elektonik cihazların koyulabilmesi için uygun tasarımlı olarak üretiliyor. Sonorous’un tüm ürünlerinde askılı modellerin askı kısmı tüm televizyon modelleriyle uyumlu olma özelliği taşıyor ve manuel veya opsiyonel uzaktan kumandayla 35 derece sağa ve sola hareket ettirilebiliyor. Ayrıca tüm ürünlerde gizli tekerlek kullanılıyor.
Üretiminde kanserojen madde kullanılmayan Sonorous, AB standartlarına uygun olarak E1 normunda üretiliyor. Panelleri çok özel tekniklerle birleştirilen Sonorous, hareketli kısımları ise kendi alanında dünyanın en iyi markası olan Hettich tarafından üretiliyor. Sonorous ürünlerinde ayaklı LCD ve plazma televizyonlar için askısız modeller de mevcut bulunuyor. Temperli cam kullanılan modeller 80 kilograma kadar yük taşıma kapasitesine sahip bulunuyor. Sonorous, MediaMarkt, Darty, Teknosa, Tepe Home, Electro World, Electrolet ve Vestel mağazaları başta olmak üzere seçkin satış noktalarında tüketiciyle buluşuyor.

Sonorous Hakkında:
2004 yılında kurulan Sonorous, çağdaş ev elektroniğini tamamlayan mobilyalar üretmektedir. Ürün gamı LCD, Plazma televizyonlar ile ses sistemleri için özgün tasarımlı sehpalardan oluşan Sonorous, üretimini Gebze’de 6.000 metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan fabrikasında yapmaktadır. Sonorous tarafıdan üretilen ürünler, şık tasarımları ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle öne çıkmaktadır. Faaliyet gösterdiği alanda emin adımlarla hızla büyüyen ve pazarda aranan bir marka haline gelen Sonorous, 2007 yılında 100 bin adet ürün satışı gerçekleştirmiştir. 100’ü aşkın farklı model altında 500 seçenekte üretim yapan Sonorous’un üretim kalitesi TUV (ISO 9000) belgeleri ile tescillenmiştir.
Üretiminin yüzde 40’ını yurtiçinde, yüzde 60’ını ise yurtdışı pazarlarda satışa sunan Sonorous, Türkiye’de 800 seçkin satış noktasında tüketiciyle buluşmaktadır. Dünya pazarında kendi alanında ilk akla gelen marka olmayı hedefleyen Sonorous, ürünlerini 38 ülkeye ihraç etmektedir. Sonorous’un Londra, Hamburg, Milano ve Cenevre’de satış ofisleri ve lojistik merkezleri bulunmaktadır. Türkiye’de iç pazarda lider konumda olan Sonorous, yurtdışında da 40 ülkeye ihracat yapmaktadir. 50 ülkede marka tesciline sahip olan Sonorous, kendi alanındaki premium ürünler kategorisinde AB ülkelerinde satış adedi bazında ilk üç, cirosal anlamda ise ilk beş sırada bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT