Soya Sütüne Muz Tadı Çok Yakıştı !

Alışveriş Alışveriş Soya Sütüne Muz Tadı Çok Yakıştı !

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 15 Ocak 2009 Perşembe

Firma: Alpro Soya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 15, 2009

Soya Sütüne Muz Tadı Çok Yakıştı!

Tropik iklimin vazgeçilmez meyvesi muzun tadı, soya sütü ile birleşince ortaya muhteşem bir lezzet çıktı. Soya ürünlerinin lider markası Alpro kalitesi ile Türkiye’ye yeni gelen muzlu soya sütünü siz de denemelisiniz.
Muz, yediden yetmiş yediye herkesin sevdiği faydalı meyvelerden biridir. Soya sütü ise sağlıklı oluşuyla ön plandadır. Böyle olunca muzlu soya sütü ile hem sağlığı hem de lezzeti bir arada bulmanın tadını çıkartabilirsiniz. Tabi ki Avrupa’nın lider markası Alpro Soya ile..

Soya sütü tamamen bitkisel olduğu için çok faydalıdır ve hazmı kolaydır. Ama faydaları sadece bitkisel olması ile sınırlı değildir. Soya sütü, yapısındaki protein ve izoflovanlar sayesinde sağlık açısından birçok fayda sağlıyor. Her geçen gün soya sütünün değişik faydaları, çeşitli araştırmalar ile kanıtlanıyor. Soya sütünün içeriğindeki proteinler kalp hastalığı ve kanser gibi birçok kronik hastalıkla savaşmada önemli rol oynuyor. Ayrıca kemik gelişimi ve sağlığı açısından çok yararlı. Soya sütünün içerdiği izoflavonlar sayesinde menopoz dönemindeki kemik kaybının ve sıcak basmalarının azaltılmasında da olumlu etkileri olduğu gözlenmiştir. Bunlar soya sütünün sağladığı faydalardan sadece bazıları...
Soyanın faydalarını lezzetli bir tatla sunan Alpro muzlu soya sütünün kapağını açtığınız anda muzun nefis kokusu sizi çağırıyor. Günün her saatinde keyifle tüketebileceğiniz muzlu soya sütü, hem yetişkinlerin hem de çocukların tercihi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT