SPA Keyfini Kemer Golf & Country Farkıyla Yaşayın

Alışveriş Alışveriş SPA Keyfini Kemer Golf & Country Farkıyla Yaşayın

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 26 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Kemer Golf & Country Club

Adres: Göktürk Beldesi, Kemerburgaz Kemerburgaz İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 26, 2007

SPA KEYFİNİ KEMER GOLF & COUNTRY CLUB FARKIYLA YAŞAYIN

Kemer Golf & Country Club Silky Spa, yaz sona ererken yenilenmek isteyenlere spa’nın tüm inceliklerini sunuyor. Silky Spa’da cilt bakımından vücut bakımına, çok çeşitli masajlardan Pilates’e kadar geniş olanaklar sunuluyor.

05 Eylül 2007, İstanbul; Spanın zindeleştirici, vücuda sağlık kazandıran etkilerini Kemer Golf & Country Club Silky Spa’da yaşamanın tam zamanı. Yaz sona ererken yeni bir mevsime hazırlanmak için spayı tercih edenler, tüm spa uygulamalarını Silky Spa’da, KG&CC farkıyla yaşayabilirler.

SPA`nın tüm incelikleri KG&CC Silky Spa’da
KG&CC Silky Spa`da cilt bakımından vücut bakımına, masajlardan Pilates’e kadar çok geniş olanaklar bulunuyor. Merkezde Bali Masajları, Cilt Bakımları, Vücut Bakımları, LPG ve buna bağlı olarak Ultrason ve Lenf Drenajı uygulanıyor. Burada uygulanan masajlar şöyle: Bali masajı, Bali Shiatsu, Foot Reflex, Anti Stres, Aromaterapi, Vücut Scrub, Thai masajı, ve Anti Selülit Masajı.

Cilt bakımı kategorisinde Aromatic Cilt, liftosome, Beaute Neuve, Hydradermie Plus, Hydradermie Eyes yer alıyor. Vücut bakımında ise Detox etkili Vücut Sargısı, Zayıflatıcı Vücut Sargısı, Hydradermie Sırt Bakımları, Hydradermie Göğüs Bakımı, Çikolata, Bal ve Yosun bakımları gerçekleştiriliyor.

Silky Spa bünyesinde konularının uzmanı estetisyenler görev yapıyor. Pilates dersleri, uzman eğitmen kadrosu ve özel Master Eğitmen Gerda Ergül eşliğinde gerçekleştiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT