Speaking Roses® Şimdi Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Speaking Roses® Şimdi Türkiye’de

Tarihler: 21 Ocak 2011 Cuma ~ 21 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Speaking Roses

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2011 ~ Şub 21, 2011

İster işyerlerinde olsun isterse özel yaşamlarında olsun hediyelerini vasata teslim etmeyi sonuna kadar reddedenlere iyi bir haberimiz var: ‘Çiçeğe İsmini Yazdıran’ yaratıcı çiçek tasarımı markası Speaking Roses® 30 ülkeden sonra şimdi Türkiye’de…

Yaşamı bir sanat olarak gören ve global bir hayat tarzı sürdürenlere hitap eden Speaking Roses®’da dünya çapındaki patentli teknoloji sayesinde her türlü canlı bitki üzerine baskı yapılabiliyor. Diğer bir deyişle seçtiğiniz her bir çiçek, adeta dile gelerek vermek istediğiniz mesajı karşı tarafa eşsiz bir biçimde iletiyor. Üstelik bu teknik sayesinde canlı çiçeklerin üzerine sadece yazı değil çeşitli fotoğraf ve imajlar da uygulanabiliyor.

Speaking Roses® özellikle uzun ömürlülüğüyle ve taç yapraklarının büyüklüğüyle tanınan Ekvator güllerini sizler için özel tasarlanmış kutular içerisinde sunarken, farklı zevklere hitap eden geniş aranjman ve buket seçeneklerini de sizlerin beğenisine sunuyor.

Bugüne kadar dünyada milyonlarca tüketici ile buluşan, global markalarla yüzlerce promosyon ürün çalışması yapan Speaking Roses®’ın eşsiz ürün tasarımlarını görmek ve daha detaylı bilgi almak için www.srtr.com.tr sitesini ziyaret edebilir veya 0 212 216 80 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Speaking Roses® hem sevdikleriniz için eşsiz bir hediye hem de aklınıza gelebilecek her türlü organizasyonlarınıza renk katacak benzersiz bir ürün…

Speaking Roses‎ İçin Tıklayınız

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT