SPECIAL K ‘2 hafta 2 öğün 2 kase’ Formülünü Deneyin, Siz de Hafifleyin!

Alışveriş Alışveriş SPECIAL K ‘2 hafta 2 öğün 2 kase’ Formülünü Deneyin, Siz de Hafifleyin!

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Kellogg’s Special K

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 23, 2007
Günlük hayatınıza kolayca entegre olabilen ama sizi yeme içmeden de alıkoymayacak bir diyet alternatifi mi arıyorsunuz?
SPECIAL K ‘2 hafta 2 öğün 2 kase’ formülünü deneyin, siz de hafifleyin!

Formuna özen gösterenlerin 1 numaralı tercihi olan Special K, yeni formülü ile yaza sağlıklı bir başlangıç yapma olanağı sunuyor. Sadece %1.5 yağ oranıyla hem hafif, hem de lezzetli bir seçenek sunan Special K tahıl gevreği, forma girmek isteyen herkesi 2 haftalık bir programa davet ediyor. Sade ve kırmızı meyveli olmak üzere 2 farklı lezzetiyle raflarda olan Special K tahıl gevreğinin ‘2 Hafta 2 Öğün 2 Kase’ formülü ile hem kolay hem eğlenceli bir şekilde kilo vermek mümkün.

Formül oldukça basit 4 temel kurala dayanıyor. Öncelikle Special K’nın besleyici ve az yağlı tahıl gevreklerinden oluşan porsiyonunu, günün iki öğününde tüketmek gerekiyor. 2 hafta boyunca devam edecek bu beslenme planı, dengeli ama yağsız bir üçüncü öğün, bol hareket ve sıvı (su, meyveli veya sade maden suyu, meyve suyu vs.) tüketimi ile desteklenmelidir.

Yaza formda girmek isteyen herkes ile formülün bütün ayrıntılarını www.2hafta2ogun.com sitesinde paylaşan Kellogg’s Special K uzmanları, uygun beslenme planları ve tariflerin yanı sıra somut bir rehber de sunuyor. Ayrıca sitede yer alan ve kolaylıkla yazdırılabilen pratik baskılar, oryantasyon yardımcısı görevi görüyor ve 2 hafta boyunca büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca Special K sitesinde büyük ilgi gören ‘Masa Başında Yoga’ ile sırt ağrısı ve omuz tutulmalarına çare olabilecek hareketler öneriliyor. Bilgisayar başında uzun süre oturarak çalışmak zorunda kalanlar, Special K’nın önerdiği bazı basit duruş değişiklikleri ve egzersizlerle bu sorunlarından kurtuluyor.

7 vitamin ve demirle desteklenen, yüksek protein ve tam buğday içeriği sayesinde uzun süre tok hissetmeye yardımcı olan Special K tahıl gevreği, 2 hafta boyunca, günde 2 öğün ve 2 kâse formülü ile yaza formda girmek isteyen herkesin tercihi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT