Sportif Babalara Cepli Ayakkabı

Alışveriş Alışveriş Sportif Babalara Cepli Ayakkabı

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: KangaROOS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011

Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS’u Türkiye’ye getiren Esem Spor; yürüyüş yapmayı, spor giyinmeyi seven babalara, cepli ayakkabı modelleri ile rahatlık sunuyor.

1977 yılından bu yana birçok uluslararası markanın distribütörlüğünü üstlenen Esem Spor, lisans anlaşması yaptığı KangaROOS’u Türkiye’ye getirdi. Kadın ve erkek koleksiyonları ile beğeni toplayan marka, tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS, yürüyüş yapmayı seven babasına, hem sportif hem konforlu bir hediye vermek isteyenler için birbirinden şık model seçenekleri içeriyor.

KangaROOS’un Heritage serisinde yer alan ayakkabılar; griden kahverengiye, siyahtan yeşile kadar geniş renk yelpazesi sunuyor. Babanız sabah yürüyüşlerini ihmal etmesin, hep zinde kalsın istiyorsanız, ona sevdiği renkteki bir KangaROOS’u hediye edebilirsiniz.

Satıldığı 60’dan fazla ülkede şık tasarımlı modelleri ve fermuarlı cepleriyle yoğun ilgi gören KangaROOS’un koleksiyonunda; 1979’da yapılan ilk tasarımdan günümüze gelen ve “Heritage” olarak isimlendirilen seriden de modeller yer alıyor. Sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan İlkbahar-Yaz koleksiyonu da renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlardan oluşuyor.
babalar günü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT