Starların Tercihi `Karen Walker Eyewear`

Alışveriş Alışveriş Starların Tercihi `Karen Walker Eyewear`

Tarihler: 14 Mayıs 2010 Cuma ~ 14 Haziran 2010 Pazartesi

Firma: Karen Walker Eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2010 ~ Haz 14, 2010
STARLARIN TERCİHİ “KAREN WALKER EYEWEAR”
Sıra dışı gözlükler arayanlar için Türkiye’de artık sıra dışı bir marka var: Karen Walker… Amerikan stiline uygun yumuşak renkler, iddialı modeller ile 70’lere dönüşe hazır olun…

2002 yılından beri tekstil sektöründe adını yazdıran Karen Walker 2010 sezonunda gözlük sektörünü de iddialı giriyor. Anna Chlumsky, Zoe Kravitz, Corey Kenndy gibi birçok genç ünlünün yanı sıra Minnie Driver, Poul Walker Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, jessica Simpson, Kirsten Dunts, Mischa Barton, Cameron Diaz gibi birçok ünlünün gözünü süsleyen Karen Walker gözlük koleksiyonunda, canlı renklerin yanı sıra pastel ve yumuşatılmış tonlara da büyük ağırlık verilmiş. Karen Walker çekiciliğin sınırlarını zorlayan modern tasarımları ile dünya modasını yansıtıyor.

Yüzü saran stilleri, oldukça büyük camlar ve coşkulu ayrıntılar tamamlıyor. Karen Walker 2010 trendlerini güneş koleksiyonuna uyarlıyarak, tekstildeki başarısını gözlüklere de yansıtıyor. Modayı ön plana çıkararak kullanıcılarının isteklerine cevap veren marka, yüzleri yeniden forma sokarak hayatın her anı için modern bir görünüm yaratıyor.

Chloé 2010 koleksiyonunda… Model yer almakta. Metal ve kemik-asetat tasarımların yer aldığı yeni koleksiyonda, geniş yüzü saran, çekik ve simetrik sitillerin yanı sıra asi modeller dikkat çekiyor. Modanın geçmişe dönen yüzünü güneş gözlüklerine yansıtan Karen Walker, özlemli çizgileri günümüzün çağdaş yaklaşımları ile yorumluyor.

Dünya modasına yer veren tasarımları göz önüne alınarak üretilen Karen Walker gözlük modelleri şık ve çarpıcı görünümleri kadar, hafif çerçeveleri ile de üstün kalite vaat ediyor.

Sıra dışı bir tarzınız olduğunu düşünüyorsanız ya da içinizdeki sıra dışı tutkuları dış görünümünüze yansıtmak istiyorsanız Karen Walker’ın çarpıcı 2010 koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyoruz.
www.doganoptik.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT