Station Wagon Mondeo’yu Çok Seveceksiniz

Alışveriş Alışveriş Station Wagon Mondeo’yu Çok Seveceksiniz

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Haziran 2010 Cuma

Firma: Ford Otosan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ Haz 18, 2010

Mondeo SW zengin donanımı, üstün güvenliği ve cazip fiyatıyla baştan çıkartacak...

Station Wagon Mondeo’yu Çok Seveceksiniz...

Türkiye otomotiv sektörünün lider şirketi Ford Otosan, segmentinin en gözde otomobillerinden biri olan Mondeo’nun Station Wagon modeli ile gönüllerde taht kuracak. Özellikle aile otomobili olarak bilinen SW tasarımlı Mondeo, hem güvenlik hem de konfor bakımından Türk ailesi için iddialı bir tercih olacak.

Ford Otosan’ın CD segmentindeki otomobili Mondeo’nun ürün gamını zenginleştiren Station Wagon Mondeo, 4 ve 5 kapılı Sedan model ile aynı aks mesafesi üzerine kurulu olmasına rağmen daha geniş bir arka baş mesafesine sahip. Geniş bagaj hacmi ile özellikle ailelerin ilk tercihi olmaya aday olan Mondeo SW, kullanım alanlarının pratikliği ile dikkat çekiyor.

Station Wagon Mondeo’ya sportif görünüm kazandıran tavan çıtaları araçta standart olarak yer alıyor. Türkiye’de sadece Titanium ve Selective modelleri ile satışa sunulan Mondeo SW zengin donanımı ile de dikkat çekiyor. Türkiye’nin çok seveceği Mondeo SW, Selective versiyonunda, 7 hava yastığı, ABS, EBD, EBA, ESP, TCS, Bi-Xenon farlar yine standart olarak yer alıyor ve hem sürüş konforunu hem de sürüş güvenliğini maksimum seviyeye çıkartıyor. Alcantara deri döşeme, elektrikli açılır tavan, Ford Anahtarsız Çalıştırma Sistemi, ısıtmalı ön koltuklar ve ön cam, 8 yönde elektrik ayarlı ve hafızalı sürücü koltuğu, hafızalı ve katlanabilir yan aynalar, Sony 6’lı CD/MP3 çalar, Türkçe Bluetooth ve sesli kontrol sistemi ve Yokuş Kalkış Sistemi de Mondeo SW Selective’i segmentinin en yüksek standart donanımına sahip olan otomobil özelliği kazandırıyor.

Tüm bu üstün özellikleri standardize eden Ford Otosan, Station Wagon Mondeo’yu 4 kapılı gövde tipi ile aynı fiyattan satışa sunuyor. Güvenli ve konforlu bir sürüş hedefleyen herkes Nisan ayından itibaren 52 bin 770 TL’den başlayan fiyatlarla Mondeo SW ayrıcalığını yaşayabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT