STEFANEL’ den 80’ lere Farklı Bir Bakış

Alışveriş Alışveriş STEFANEL’ den 80’ lere Farklı Bir Bakış

Tarihler: 11 Ağustos 2009 Salı ~ 11 Eylül 2009 Cuma

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2009 ~ Eyl 11, 2009
STEFANEL 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile Karşınızda…
2009/10 Sonbahar Kış Koleksiyonunun ana ilham kaynağı 80’li yıllardır.
Stefanel o yılları, yeni bir perspektiften bakarak yorumluyor; asla tamamiyle nostaljik olmadan ya da hareketsiz kalmadan, üst üste kombinlerle, farklı stillerin harmanlanmasıyla modern kıyafetler varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Kıyafetler, her tür still ve karaktere göre şekil değiştirebiliyor: süveterler elbiseye dönüşebiliyor; tulumlar zarif te olabiliyor casual da; pançolar büyük kaşkollar ya da ceketler gibi kullanılabiliyor.
Sonuç olarak karşımıza geçmişin zarafetini günümüz trendleriyle birleştirmeyi başarmış modern bir kadın çıkıyor.

Yumuşak, akıcı ve dişiliği vurgulayan bir uyumla birleşiyor.
Üst üste kombinler, asimetri ve drapeler kusursuz bir denge kurarak hem giyilebilir hem de original çizgileriyle koleksiyona yön veriyorlar. Koleksiyondaki en önemli yeniliklerden biri karemsi ve keskin hatlara sahip bazı parçaların markanın geleneğine sağdık kalarak kullanımının aslında oldukça yumuşak ve rahat olmasıdır.
Geniş omuzlar ve ‘‘kimono’’ kesimler süveter ve paltoları süslerken oldukça sade elbiseler kesimleri ve transparanlıklarıyla şaşırtıyor. Metalik fermuarlar da pantolon, elbise, triko, çanta ve ayakkabılarda ilgi çekiyor.

Detaylı araştırmalar ve yüksek kalite çalışmaları sonucu elde edilen seçkin kumaşlar ve iplikler işçilikteki ustalığı ön plana çıkartıyor. İpek, kaşmir, merinos yünü, ince alpaca, jarse ve lurex yumuşaklıkları, hafiflikleri ve farklı örgü ve dikim teknikleriyle göz alıyorlar.
Her zaman olduğu gibi triko, koleksiyonun başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Alışılagelmiş kullanımının dışında giyilmesi için tasarlanmış trikolar Stefanel geleneğini sürdürüyor. Triko parçalar pantolon, ceket, süveter, elbise, kaban ve aksesuarlarla kombinlenerek bütün bir görünüm yaratmakta önemli bir role sahip. Yünle naylon ve lurex gibi alışılmışın dışında materyaller karıştırılarak yeni ve orijinal örgü teknikleri kullanıldı. Sade parçalar ‘‘boyanmış’’ parlaklık efekti gibi detaylarla zenginleştirildi.

Kahverengi, bej ve grinin tonları gibi doğal ve sıcak renkler oranj, turkuaz ve mor gibi güçlü renklerle kombinleniyor. Siyah bir klasik olarak koleksiyonda bulunmaya devam ediyor. Jakar ve ‘‘geometrik zebra’’ desenleri düz renklerin yanında koleksiyonda yer alan diğer motiflerdir.

Stefanel, 2009-2010 Sonbahar- Kış Koleksiyonu, büyüsünü yaşamak için, sizleri Stefanel Mağazalarında bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT