Stefanel Trikolarının Tam Zamanı!

Alışveriş Alışveriş Stefanel Trikolarının Tam Zamanı!

Tarihler: 30 Kasım 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2010 ~ Ara 31, 2010

Stefanel, sonbahar-kış koleksiyonunun gözdesi trikolar ile asil bir şıklık sergilerken, manto ve kaban modelleriyle de fark yaratıyor. Özgür ruhun simgesi tasarımlar, her daim şehirli kadının gözdesi olan aksesuarlar; bereler, şapkalar ve şallar ile tamamlanıyor.

Ne soğuk, ne rüzgar, ne yağmur, ne de kar Stefanel kadınının şık ve çekici olmasına engel. Her ortamda özgür ruhunu yansıtan tarzıyla dikkat çeken Stefanel tutkunları, kış gardırobunu da feminen şıklığın simgesi parçalarla oluşturuyor. Şehirli Stefanel kadını gerek iş hayatında gerek günlük yaşamda gerekse özel toplantılarda ve davetlerde yaptığı değişik kombinlerle ortamı ısıtıveriyor.

Stefanel’de bu sezonun en dikkat çekici parçaları arasında olan trikolar, akıcı bir siluet oluşturuyor. İnce detaylarda saklı çekicilik ve dokusundaki rahatlık, Stefanel’in tunik havasını yaratan kazaklarını, yeleklerini, hırkalarını vazgeçilmez kılıyor. Sade ve asil bir şıklık sergileyen, rahat kullanımlı trikolar ile farklı kombinasyonlar yaparak herkesin kendine özgün bir stil yaratabiliyor. Kaşmir ve merino yününün lüks havası, sade kesimler ve zengin bir paletle göz alıcı bir uyum sergiliyor.

Son yılların gözdesi hırkalar ise her kıyafetin tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. En çok tercih edilen dökümlü, uzun hırkalar; günlük hayat, ofis, hafta sonu gezmeleri hatta özel davetler için biçilmiş kaftan. Stefanel koleksiyonundaki hırka modellerini; mini elbiseler, taytlar, dar paçalı pantolonlar, kısa şortlar ya da gece elbiseleri ile kombinleyerek kullanabilirsiniz. Örgü hırkalarla bütünlenen pantolonlar özgür ruhlu gezgin stilin ipuçlarını verirken, ipek bluzlar üstüne giyilen hırkalar da gizemli bir çekicilik yaratıyor.

Stefanel, soğuk kış günleri için de; klasik modellerin yanı sıra ilginç detaylar, farklı aksesuarlar ile bezeli modelleriyle dikkat çeken manto, mont ve kaban koleksiyonunu sunuyor. Değişik kumaşların kullanıldığı mantolar, farklı etek boyları, değişik yaka biçimleri ve kol kesimleri ile hareketleniyor. Soğuk günlerin vazgeçilmezi şapka, şal ve eldivenler hem içimizi ısıtıyor hem de modern bir görünüm yaratıyor. Stefanel’in Sonbahar-Kış Koleksiyonundaki aksesuarlar da farklı zevk ve beğenilere hitap ediyor, trendy ve güçlü renkler kullanılan ayakkabı modelleriyle kombinleniyor.

Stefanel, sonbahar-kış koleksiyonunun genel ruhunu yansıtan sportif ama bir o kadar da sofistike tasarımlarıyla kadınları hem soğuktan koruyor hem de her ortamda çekici görünmelerini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT