Stil İkonu Kate Moss Platini, Neva Color`da!

Alışveriş Alışveriş Stil İkonu Kate Moss Platini, Neva Color`da!

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 22 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Nevacolor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ May 22, 2011

Renklerin saçlarla mükemmel uyumunu oluşturan marka Nevacolor, kadın trendlerindeki gelişmelerden aldığı ilhamla yarattığı 10 numaralı Platin rengi ile kadınların vazgeçemediği trendi sürdürüyor. İddialı sarı tonunun yarattığı çekici derinlik ve renk yoğunluğunun gizemli etkisi, kadının davetkar ve tutkulu kimliğini ön plana çıkaracak.

Londra Moda Şovu’nda 90’lı yılların stil ikonu ilan edilen Kate Moss’un vazgeçemediği saç rengi, sarı tonlarının en iddialısı “platin”, 2011 İlkbahar-Yaz sezonunun en moda saç renkleri arasında yerini aldı bile. Nevacolor renk yelpazesinde de yer alan platin rengi, tahtını kaptırmadan 2011 yılına da damgasını vuracak!

Kolajen içeren koruyucu ve canlandırıcı Nevacolor Premium Krem Saç Boyası Seti, yoğun etkili renk pigmentleri ve akmayan kremsi yapısıyla saçınızın her teline nüfuz ederek, saçlarınızın daha sağlıklı görünmesini sağlayacak.

Nevacolor Premium Krem Saç Boyası Seti, geniş renk yelpazesindeki 39 renk seçeneğiyle, sizi hayal ettiğiniz her renge kavuşturarak, içinizdeki feminen sihri ön plana çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT