Storks Mücevhere Hayat Verdi

Alışveriş Alışveriş Storks Mücevhere Hayat Verdi

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 04 Eylül 2011 Pazar

Firma: Storks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Eyl 4, 2011

Türkiye pırlanta sektöründe sayısız koleksiyona imza atan Storks Mücevherat, pırlantalarla bezeli inci şıklığını sonsuza taşıyor…

Kış boyunca beklenen davetler, organizasyonlar güneşin ilk ışıklarıyla günlerinizi ışıldatmaya başladı… Storks Mücevherat şık olmayı seven stil sahibi kadınlar için yepyeni bir tasarım sunuyor… İncili Kolye. Gerdanlık olarak tasarlanan iddialı ve gösterişli pırlanta kolye 2011 yazından itibaren mücevher modasına damgasını vurmaya başlıyor. Bu kolye özgüveni ve şıklığı çarpıcı bir şekilde yansıtıyor. Çok sade bir giysiyi bile biranda bambaşka bir yere taşıyor. Özel tasarım olan “İncili Gerdanlık” tamamıyla el işçiliği.

Mücevher Sektörünün Lokomotif Markası Storks
Storks mücevherat franchising sistemiyle çalışan, iç ve dış pazarda mağazaları bulunan, 1997 yılından bu yana mücevher sektörünün lokomotif markasıdır. Muammer Alkım’ın sahibi olduğu Sümer Kuyumculuk tarafından oluşturulan Storks markasının; Antalya’da 7200 m2 kapalı alan üzerine kurulu Mega Storks mağazası, kendi alanında Avrupa’nın en büyük perakende satış mağazası…İstanbul, Eminönü’nde Haliç kıyısındaki tarihi Zindan Han, 3000 m2 kapalı alanı ile Storks’un en büyük ikinci perakende satış merkezi…

Mücevher sektörünün öncü markası Storks, Ekim 2008’de Akaretler’de açtığı (D) Storks mağazası ile yine bir ilke imza atarak Türkiye’de D kalitede mağaza açan ilk Türk mücevher markası olmuştur. ‘‘D’’ harfi, doğada nadir bulunduğu için elmas ve pırlantada en değerli kabul edilen renksiz, saf ve şeffaf beyazlığı simgeliyor. Şıklığın ve zarafetin simgesi Rolex’in Türkiye’deki resmi temsilcilerinden biri olan Storks; Antalya Mega Storks, Antalya Laura AVM, İstanbul Zindan Han Storks ve Beşiktaş Akaretler Storks’dan sonra Bursa Anatolium AVM’de de Rolex tutkusunu yaşatıyor. Storks mücevher mağazaları zincirinin İstanbul Nişantaşı’nda satış sonrası hizmeti veren bir de resmi Rolex servisi bulunuyor. Storks resmi Rolex servisi, Avrupa Yakası’ndaki tek teknik servis olma özelliğini taşıyor. Rolex saatler, teknik serviste orijinal sistemler kullanılarak uzman kontrolünden geçiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT