SuperFresh Jumbo Karides ile Gurmelere Layık Lezzetli Sofralar

Alışveriş Alışveriş SuperFresh Jumbo Karides ile Gurmelere Layık Lezzetli Sofralar

Tarihler: 01 Nisan 2011 Cuma ~ 01 Mayıs 2011 Pazar

Firma: SuperFresh

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2011 ~ May 1, 2011

Türkiye’yi dondurulmuş gıda ile tanıştıran SuperFresh, su ürünleri ailesine yepyeni bir lezzet daha kattı. Pazara yeni sunulan “SuperFresh Jumbo Karides” ön pişirildikten sonra dondurulduğu için pişirince “jumbo” formunu asla kaybetmiyor ve nefis lezzetini tüm yemeklere taşıyor.

“Denizden gelen her ürünün en iyisini” sunmak için çalışan SuperFresh, yeni Jumbo Karidesiyle gurmelere layık sofralar hazırlamanıza yardımcı olacak. SuperFresh Jumbo Karidesle yapabileceğiniz yemekler arasında karides güveç, tereyağlı karides sote ya da karidesli salata gibi çeşitler bulunuyor. 300 gramlık ambalajıyla dondurulmuş dolaplarında tüketicilere sunulan SuperFresh Jumbo Karides, enfes lezzeti yanında sağlığımız açısından da doğal protein ve selenyum kaynağı görevi görüyor.

SuperFresh Jumbo Karidesin Faydaları:

Fosfor, çinko, iyot ve Omega-3 açısından zengin olan karides, büyüme ve gelişme çağındaki çocuklara sıkça yedirilmesi gereken deniz ürünlerindir. 100 – 120 gram karides yaklaşık 23.7 gram protein (günlük ihtiyacın yüzde 30 – 40’ı) sağlarken sadece 112 kalori enerji verir ve bir gramdan az yağ içerir.

İyi bir hayvansal protein kaynağı olan karidesteki selenyum ve B12 vitaminleri, kansere karşı kalkan görevi görür. 100 – 120 gram karides, günlük B12 vitamini ihtiyacının yüzde 28.2’sini karşılar. Karidesin yine 100 -120 gramı günlük selenyum ihtiyacının yüzde 64.2’sini karşılar.

Tavsiye edilen ürün fiyatı: 13-14 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT