Superfresh`ten Nefis Ramazan Börekleri

Alışveriş Alışveriş Superfresh`ten Nefis Ramazan Börekleri

Tarihler: 08 Ekim 2007 Pazartesi ~ 11 Ekim 2007 Perşembe

Firma: Superfresh

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2007 ~ Eki 11, 2007

SUPERFRESH’TEN NEFİS RAMAZAN BÖREKLERİ

SuperFresh, pratik börekleri ile iftar ve sahur sofralarına lezzet katıyor. Normalde yapımı çok vakit alan ve uğraş gerektiren birbirinden lezzetli börekler, SuperFresh ile hazır bir şekilde sofralara geliyor. SuperFresh börekler için tek yapmanız gereken sadece pişirmek. Gül böreğinden paçanga böreğine, su böreğinden sigara böreğe kadar çeşit çeşit lezzet, SuperFresh kalite ve güvencesi ile iftar ve sahur sofralarında yerini alıyor.

SuperFresh iftar ve sahur yemekleri için tam dokuz çeşit hazır börek sunuyor. Yapması zor olan ve vakit gerektiren birbirinden lezzetli börekler SuperFresh kolaylığı, kalite ve güvencesi ile iftar ve sahur sofralarına geliyor.

SuperFresh’in peynirli gül böreği, ıspanaklı gül böreği, paçanga böreği, su böreği, peynirli gözleme, ıspanaklı gözleme, peynirli börek, sigara böreği ve puf böreği çeşitleri bulunuyor.

Böreklerin doyulmaz lezzeti şimdi SuperFresh kolaylığı ile sofralarda
Peynirli börek ile peynirli ve ıspanaklı gül börekleri üzerine sadece yumurta sürülerek fırına verilmeye hazır halde bulunuyor. Ispanak, soğan, kaşar peyniri, pastırmadan oluşan zengin içeriği ile paçanga böreği ve maydanoz, beyaz peynir ve lor peynirinin geleneksel karışımıyla sarılan sigara börekleri fritöz ya da tavada hazırlanarak servis yapılabiliyor. Üçgen muskalar halinde sarılmış peynirli puf börekleri börek sevenler için diğer bir alternatif oluşturuyor. Tavada pişirilmeyi bekleyen peynirli ve ıspanaklı gözlemeler ise köy usulüne göre hazırlandılar.
SuperFresh, geleneksel Türk mutfağının baş tacı su böreğini sadece ısıtılmaya hazır halde sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT