Superfresh’ten Yaz İçin Serinleten Tatlılar

Alışveriş Alışveriş Superfresh’ten Yaz İçin Serinleten Tatlılar

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 17 Temmuz 2012 Salı

Firma: Superfresh

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

Türkiye’nin dondurulmuş gıda markası SuperFresh, bu alandaki öncülüğünü tatlı serisine de taşıdı. Serinin ilk ürünleri olan SuperFresh Ekler, tatlıda çikolatadan vazgeçemeyenler için taptaze bir çözüm sunuyor. SuperFresh Ekler, nefis çikolatası ve serinletici özelliği ile yazın özel kutlamaları için de iyi bir seçim.

Yenilikçi ürünleriyle Türkiye’yi dondurulmuş gıda ile tanıştıran SuperFresh, yemek sektöründeki ürün yelpazesine tatlıyı da ekledi. Dondurulmuş tatlı kategorisinde öncülüğünü devam ettiren SuperFresh tatlı serisinin ilk ürünü olan SuperFresh Ekler, nefis çikolatası ve serinletici özelliği ile yazın sıcak günlerinde sevdiklerine tatlı sürprizler yapmayı sevenler için mükemmel bir fırsat…

Yapıldığı anda, tazeliğinin doruğunda dondurulan SuperFresh Ekler’in en önemli özelliği pişmiş, tüketime hazır olması. Yapmanız gereken tek şey, SuperFresh Ekler’i şık bir servisle misafirlerinize ve sevdiklerinize ikram etmek. SuperFresh Ekler, kendini şımartmayı seven ve tatlıda çikolatadan vazgeçemeyenler için de ideal. Top Ekler ve Uzun Ekler olmak üzere iki çeşidi bulunan SuperFresh Ekler, canınızın her çektiğinde ilk andaki tazeliği ile hayatınıza mutluluk ekleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT