Süt Kokan Uykular

Alışveriş Alışveriş Süt Kokan Uykular

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Dr. Mattress

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
SÜT KOKAN UYKULAR
Dr. Mattress, Babymatt yatağıyla, bebeğinize uykuların en doğalını sunuyor. Süt liflerinden üretilen yatak kumaşıyla bebeğiniz tatlı bir uykuya dalacak…
Bebeklerin gelişiminde en fazla etkisi olan faktörlerdendir uyku. Sağlıklı bir uyku, sağlıklı bir bedene giden yolun kulvarlarından biridir. Bunun farkında olan Dr. Mattress, bebeklere özel bir yatak geliştirdi. Babymatt, bebeğinizin sağlığı düşünülerek, hiçbir kimyasal kullanılmadan, %100 doğal olarak üretiliyor. 0-1yaş arası bebeğin rahat nefes alması için en kritik dönemdir. Bebeklerde genelde uykudayken, nefes alma zorluklarından ötürü oluşan ani bebek ölümü sendromu vakaları, bebeğin 2. haftası ve 12. ayı arasında gerçekleşiyor. Bu süre zarfında, Babymatt’in delikli yüzeyi ve özel nefes alma bölgeleri sayesinde, bebeğin nefes alma düzeyi korunmuş ve bu sendromun yaşanma riski azaltılmış oluyor. Ayrıca bu yüzey sayesinde, yatak yüzeyindeki temiz hava da en üst seviyede kalıyor. Bebek 1.yaşını doldurduktan sonra ise yatağın bulky yüzey denilen kılıf ve konfor katmanı, bebeğe, doğal ve ideal bir ergonomi sağlıyor.

Yatakta kullanılan, kauçuk ağacının sütünden yapılan naturcell malzemesi, esnek bir yapıya sahiptir, ki bu yapı ortopedik bir yatış düzeyi sağlar. Hava kanalcıklı yüzey, bebeğinizin terlemesini önler, cildinin temiz hava ile temasına imkan verir ve doğal yapısıyla alerjiye karşı korumada yardımcı olur. Babymatt’in en önemli özelliklerinden biri de yatağın tüm yüzeylerinde süt proteini içeren Creamylk kumaşının kullanılmasıdır. Bu kumaşların önemli bir fonksiyonu, proteinli yapısı sayesinde bebeğinizin cildine daha sağlıklı bir yatış yüzeyi sağlamasıdır. Lif tasarımı, konforlu bir yüzey oluşmasına ve yüksek derecede nem emiciliğine izin vererek, terlemeyi azaltır. Babymatt’te, yatağın sertliği ve kılıf yüzeyi de yaşa göre değişiyor.

DR. Mattress Hakkında
1988 yılında ev ve otel tekstili alanında, pazardaki yerini alan Evoteks firması, yılların verdiği deneyim ve başarıyla dünyada var olmayanı gerçekleştirdi. 2004 yılında Evoteks bünyesinde kurulan Ar-ge departmanı çeşitli üniversitenin önemli profesörleri, mühendisler, gerek yurtiçinden gerek yurtdışından bilim adamları ile, 5 yıl boyunca gece gündüz iyi ve sağlıklı bir uykunun daha doğrusu sağlıklı bir yaşantının anahtarının nasıl bir yatak modelinden çıkacağını araştırdı. Bu çalışmalara yapılan tam 2 milyon dolarlık yatırım, kişiye özel üretilen Dr. Mattress biyometrik uyku ve yatak sistemlerini Türk ve dünya tekstil sektörüne kazandırdı. Bir yatakta bulunması gereken 3 temel işlev; omurganın sağlıklı pozisyonda bulunması, ideal kan akışında yavaşlama oluşturabilecek basınç noktalarının ortadan kalkması ve uygun yatış ısısının korunmasıdır. Bu öğeleri dikkate alan Dr. Mattress, uzman doktor ve fizyoterapist denetiminde, parmak izi gibi kişiyi diğerlerinden ayıran bir yöntemle 3 boyutlu vücut profilini çıkarıyor. Dr. Mattress yatakları, bireyleri birbirinden ayıran, ölçeklenebilir psikolojik veya davranışsal karakteristiklerin kimlik tespitinde kullanılan, bilgisayar kontrollü sistemler olarak tanımlanan biyometri sistemiyle ölçüm alıyor. Zararsız beyaz ışıkla, kişinin farklı açılardan görüntüsünü alıp verileri aktarıyor. Daha sonra özel ölçümleme yatağında farklı yatış pozisyonları, vücudun yatağa yaptığı basınç ölçümlenip toplanan veriler, kişiye özel 3 boyutlu modeli ortaya çıkayor. Bu işlemlerle kişinin konfor katmanı ve müdahale bölgeleri tespit ediliyor ve 62 saat süren özel el işçiliğiyle kişiye uygun Dr. Mattress yatağı üretiliyor.
www.eniyiuyku.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT