Sütaş`tan Sınırlı Zamanda Sınırsız Lezzet!

Alışveriş Alışveriş Sütaş`tan Sınırlı Zamanda Sınırsız Lezzet!

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Sütaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Hayatın farklı tatlarını sevenler için SÜTAŞ Koyun Yoğurdu zamanı geldi!
SÜTAŞ’TAN SINIRLI ZAMANDA SINIRSIZ LEZZET!
Türkiye’nin doğal lezzet uzmanı SÜTAŞ; yılın sadece belli bir döneminde tüketicileri ile buluşturduğu koyun yoğurdunu 1000 gr ve 2000 gr’lık paketlerinde sunuyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez meraklıları ile buluşan Sütaş Koyun Yoğurdu, bu yıl da özel sofraların vazgeçilmezi oluyor.

Sofralarımızın en özel lezzetlerinden biri olan Koyun Yoğurdunu; özgün formülü ile geliştiren SÜTAŞ, meraklıları tarafından, her yıl özlenen, beklenen, mevsimsel bir lezzeti sofralarımıza taşıyor. SÜTAŞ uzmanlığı ve kalitesi ile üretilen, besin değeri yüksek Sütaş Koyun Yoğurdu; hayatın farklı tatlarını seven Yoğurtsever’ler için Nisan ayından itibaren sınırlı bir süre ile raflarda yerini alıyor.

Meraklılarının her yıl sabırsızlıkla beklediği eşsiz lezzetli Sütaş Koyun Yoğurdu koyun sütü ve inek sütünün tam kıvamındaki karışımından üretiliyor. Böylece, hem orijinal harika bir tada ve kıvama sahip oluyor hem de koyun sütünün ağır kokusundan ve tadından arındırılıyor.

SÜTAŞ’ın üstün kalite anlayışı ile üretilen, Sütaş Koyun Yoğurdu; eşsiz lezzeti ve benzersiz kıvamı ile bu yıl da Yoğurtsever’lerin sofralarının baş köşesinde yerini almaya hazır!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT