Sütünün Değerini Bilen Anneler İçin

Alışveriş Alışveriş Sütünün Değerini Bilen Anneler İçin

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 03 Ağustos 2012 Cuma

Firma: Affinity

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ Ağu 3, 2012

Emzirme ürünleri grubunda dünya lideri olan Lansinoh’un, Affinity Elektrikli Göğüs Pompası ve Süt Saklama Poşetleri ile anne sütü artık daha güvende.

Lansinoh Affinity Çift Sağımlı Elektrikli Göğüs Pompası, annelerin iki göğsünü aynı anda sağarak, özellikle çalışan annelere zamandan tasarruf sağlıyor. Bunun yanında iki göğüsü aynı anda uyardığı için annede ikiz bebek etkisi yaratarak süt üretimini arttırıyor. 6 farklı uyarı ve 8 farklı vakum seçeneği ile her annenin ihtiyacına ve konforuna uygun süt sağımı seçenekleri sunuyor. Bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlayan pompa, birçok biberonun içine doğrudan sağım da yapabiliyor. Sütün tüplere ve pompaya geri kaçmasını ve böylece pompanın uzun süre hijyenik bir şekilde kalmasını sağlayan özel tasarım aynı zamanda pille de kullanılabiliyor. Bisphenol A içermeyen pompa, kolay kullanımı ve zamandan tasarruf ettiren tasarımı ile dikkat çekiyor.

Lansinoh Süt Saklama Poşetleri ile Anne Sütü 6 Aya Kadar İlk Günkü Tazeliğinde

Lansinoh süt saklama poşetleri, annelerin sütlerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde muhafaza etmelerini sağlıyor. Lansinoh Süt Saklama Poşetleri ile sütünüzü derin dondurucuda 6 aya kadar saklayabilir, tazeliğini ilk günkü gibi koruyabilirsiniz.

Gıda saklamak için güvenli polietilenden üretilen Lansinoh Süt Saklama Poşetleri, medikal ölçüde sterilizasyon güvenliğine sahiptir. BPA içermeyen süt saklama poşetleri, çift kilitli sistemi ile poşetin hava almasını, sütün dökülmesini ve sızıntıyı önlüyor.

Lansinoh Süt Saklama Poşetleri, destekli tabanı sayesinde koyduğunuz yerde dik ya da yatay şekillerde kolaylıkla durabiliyor. Poşet üzerinde bulunan etikete ise tarihi not ederek, dondurucudaki sütünüzü hangi sıra ile kullanacağınızı takip edebiliyorsunuz.

Lansinoh Affınıty Göğüs Pompası tavsiye edilen perakende satış fiyatı 229 TL’dir.
Saklama Poşeti (25 adet) tavsiye edilen perakende satış fiyatı 37,50 TL’dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT