Suzuki’den Grand Vitara’ya 7 bin 600 TL İndirim

Alışveriş Alışveriş Suzuki’den Grand Vitara’ya 7 bin 600 TL İndirim

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 26 Nisan 2009 Pazar

Firma: Suzuki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 26, 2009
Suzuki’den Grand Vitara’ya 7 bin 600 TL İndirim
Suzuki, SUV segmentinin önde gelen modeli Grand Vitara’yı ÖTV indiriminin yanı sıra kampanya fırsatı ve takas desteği ile 7 bin 600 TL indirime varan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sundu.

Suzuki, “Grand Vitara” modeli ile 4x4 pazarındaki rekabette kendine avantaj sağlayarak satış grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Bu amaçla Suzuki, Grand Vitara 5 kapılı benzinli modellerinde yürürlüğe giren ÖTV indirimiyle beraber tüketicilerine bir ay sürecek kampanya ve takas desteği ile 7 bin 600 TL’ye varan indirim kolaylığı sundu. Bu indirimlerle Grand Vitara’nın yenilenen versiyonu 58.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Suzuki Türkiye Murahhas Azası Ali Savcı, “ÖTV indirimiyle otomotiv sektörü son günlerde yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırakıp soluk almaya başlamıştır. Bu düzenlemeyle birlikte çok uygun fiyatlarla pazara sunduğumuz Grand Vitara’nın tüketicilerden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” dedi. Suzuki, ÖTV indiriminin yanı sıra kampanya ve takas desteğini de tüketicilerine sundu.

Yeni Grand Vitara zengin donanımı, etkileyici görünümü, fonksiyonelliği ve konforuyla SUV segmentinde Suzuki’nin rekabetteki elini güçlendiriyor. Sportif sürüş, üstün teknoloji, güvenlik ve estetik gibi öğelerin bir araya toplandığı bir otomobil olarak ortaya çıkan yeni Grand Vitara, genç, dinamik, agresif ve heyecan verici kişiliğiyle hem zorlu doğa koşullarında hem de şehir içi kullanımdaki performansıyla göz dolduruyor.

Yenilenen donanımı göz kamaştırıyor
Yeni Grand Vitara, iç ve dış görünümündeki değişikliklerle sınıfında güçlü bir konuma geliyor. Kapılardaki arttırılmış ses yalıtımı, daha kalın yan camlar, güvenlik ve görüş kalitesi arttırılmış ön cam, yeni dizayn koltuklar ve dijital klima, hız gösterge ekranına konan bilgi ekranı, siyah ahşap kaplama, ön konsola konan merkezi hoparlörü, yüksek hıza duyarlı müzik sistemi, dikiz aynalarına yerleştirilmiş sinyal lambaları, vibrasyon önleyici şaftlar, arka disk fren ve minimize edilmiş karbondioksit salınım oranı ile yeni Grand Vitara tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Yeni Grand Vitara, 6 havayastığı, ECU immobilizer, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı 6’lı radyo-CD çalar, cruise kontrol, ön sis farları gibi donanım özelliklerini standart olarak sunuyor.

Üst modellerde ise anahtarsız çalıştırma, sunroof, deri döşeme, ESP, Multi reflektör+HID far ve yıkama, otomatik far yükseklik ayarı ve siyah maun ahşap ön konsolda mevcut. Zengin donanım özelliklerini güçlü ses yalıtımı, her koşulda üstün yol tutuş özellikleri ve güçlü motoruyla performanstan ve konfordan ödün vermeden üstün sürüş özellikleri sunan yeni Grand Vitara, kullanıcılarına birçok ayrıcılığı bir arada sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT