Taç`ın `her mevsim setleri` Şimdi Yorgan Hediyeli!

Alışveriş Alışveriş Taç`ın `her mevsim setleri` Şimdi Yorgan Hediyeli!

Tarihler: 21 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 25 Ağustos 2006 Cuma

Firma: Taç

Adres: Adalar İstanbul

Telefon: 0800 219 01 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2006 ~ Ağu 25, 2006
TAÇ’ın “her mevsim yatak setleri” şimdi yorgan hediyeli!

TAÇ’ın her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz yatak setleri şimdi yorgan hediyeli. “Her mevsim yatak setleri” ile artık yazlık-kışlık yorgan değiştirme derdinden de kurtulacaksınız.

Yılın en sıcak günlerini yaşıyor olsak da yazın bitmek üzere olduğu bir gerçek. Eylül ayı ile birlikte yazlıkların raflara kaldırılma, kışlıkların yavaş yavaş ortaya çıkma telaşı da başlayacak.

İşte, TAÇ’ın “her mevsim yatak seti” sizleri bu çileli toparlanma telaşından kurtaracak. Canlı ve parlak renklerden oluşan yeni “her mevsim yatak setleri”, desen zenginliği ve renk konusunda da tatmim edici bir koleksiyona sahip. Üstelik TAÇ’ın başlattığı kampanya ile yatak seti alanlar, yine dört mevsim kullanılabilen bir yorgana ücretsiz olarak kavuşma şansına sahip oluyor.

Dört mevsimde rahatlıkla kullanılabilecek yorgan hediyeli setlerin fiyatı da oldukça uygun. Tüm TAÇ Satış noktalarında bulunabilecek “Her mevsim yatak setleri”ni ayda sadece 16 YTL’ye 10 ay vadeyle alabilmek mümkün. TAÇ’ın “Her Mevsim” yatak seti ikisi kapitone, ikisi ranforce olmak üzere dört yastık, bir çarşaf ve her mevsim kullanabileceğiniz özel bir nevresimden oluşan Begonya, Flora, Julia, Samba, Energy’lerden biri sizi de cezbedecek...

TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye www.tac.com.tr adresi ve 0800 219 01 82 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT