TAÇ Şimdi de Bahçelerinizi Güzelleştiriyor

Alışveriş Alışveriş TAÇ Şimdi de Bahçelerinizi Güzelleştiriyor

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Taç

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
TAÇ şimdi de bahçelerinizi güzelleştiriyor
Yıllardır evlerinizi güzelleştiren TAÇ’ın birbirinden şık modelleri, şimdi de bahçelerinizi taçlandırıyor. Renkli, cıvıl cıvıl TAÇ Mutfak ve Bahçe Setleri, sıcak yaz günlerinde bahçelerinizde bahar rüzgarı estiriyor.

TAÇ, sıcak yaz günlerinde bahçelerinizi de renklendiriyor. Birbirinden şık TAÇ Mutfak ve Bahçe Setleri, evinizdeki şıklığı bahçelerinize taşıyor.
Masa örtülerinden peçetelere, Amerikan servislerden önlük ve eldivenlere kadar mutfak için gerekli her türlü aksesuarı düşünen TAÇ Mutfak ve Bahçe Setleri’ni yine aynı şıklıkta minderler tamamlıyor.

Yazın sıcak günlerinde bahçe keyfinize keyif katmak için, amerikan servis / masa örtüsü, peçete ya da önlük-ekmek sepeti gibi değişik kombinasyonları 34-50 YTL arası fiyattan elde edebilirsiniz.
Bahçe setlerinde ise masa örtüsü-minder kombinasyonları 56 YTL’den satışa sunuluyor. TAÇ Mutfak ve Bahçe Setleri’ni TAÇ satış noktaları ve TAÇ yetkili satıcılarında bulabilirsiniz.
TAÇ nevresim&havlu için ücretsiz tüketici danışma hattı 0800 219 01 82, perde için ücretsiz tüketici danışma hattı 0800 219 01 83 numaralı telefondan ya da www.tac.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT