Tag Heuer`den Zenith 2010 Modelleri

Alışveriş Alışveriş Tag Heuer`den Zenith 2010 Modelleri

Tarihler: 25 Aralık 2009 Cuma ~ 25 Ocak 2010 Pazartesi

Firma: Tag Heuer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2009 ~ Oca 25, 2010
Dünyanın bir numaralı sportif gözlük markası Tag Heuer, Zenith 2009 koleksiyonunda benzersiz tasarımlar sunuyor.

Dünya genelinde tüm sporcuların ve kendini farklı hissedenlerin markası Tag Heuer, Zenith koleksiyonu ile stil ve sportif ikonu olarak öne çıkıyor. Yeni Zenith koleksiyonu markanın liderliğini güçlendiren, kalite, tasarım ve teknolojiyi harmanlayarak, klasik anlayışından yine vazgeçmiyor.

Koleksiyonda yer alan modeller, ekstra esnek ve dayanıklı bir materyal olan Elastomer ile kaplanan beta titanyum saplar ve ergonomik entegre menteşeler ile kullanıcıya konforlu kullanım sayesinde yüze rahatça oturarak, hareket rahatlığı sağlıyor. Tag Heuer Zenith modelleri tek parça camdan oluşmasına rağmen orta kısımda yer alan titanyum köprü sayesinde diğer tüm çerçevesiz gözlüklerden 6 kat daha dayanıklıdır. Koleksiyonda materyal olarak altın kullanılırken, camlarda gri, gri degrade ve kahverengi kullanılıyor. Saplarında ise siyah gene vazgeçilmez olurken, kahverengi ve mürdüm eriği tonları yer alıyor.

Dünyada milyonların gözlerini giydiren Marka, Tag Heuer tasarımlarına bu yıl daha Retro çizgiler ekliyor. Gözlerinizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumak, bir efsanenin parçası olmak ve her zaman trendleri belirleyen bir stilin sahibi olmak için Tag Heuer’i tercih etmeye devam edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT