Tarladan Evlerinize Saf Lavanta Ürünleri...

Alışveriş Alışveriş Tarladan Evlerinize Saf Lavanta Ürünleri...

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Lava

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
Tarladan Evlerinize Saf Lavanta Ürünleri...
İzmit’in Akmeşe Köyü sakinlerine yeni bir iş alanı yaratmak üzere oluşturulan lavanta üretim markası Lava, her geçen gün büyüyor. Ürün gamına içi lavanta tohumu dolu keseciklerden sonra şimdi de %100 saf lavanta yağı ve bundan üretilmiş sabun ve kolonyayı katan Lava, lavantanın mis kokusunu tarladan evlerimize taşıyor.
Sevdiklerine farklı bir yılbaşı hediyesi arayanlar için Lava ürünleri; www.deppo.com, www.garantialisveris.com, Home SPA-Tünel, Elit&Home Garden’da 10 ile 85 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Türkiye`de daha çok Akdeniz bölgesinde yetiştirilen lavantanın, Marmara bölgesindeki üretimi ilk kez, A&B İletişim A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Asna tarafından İzmit Akmeşe’de gerçekleştirildi. Köy sakinlerine yeni bir iş alanı öneren markanın lavanta tohumları, köyde yaşayanlar tarafından şafakta güneş yükselmeden toplanıyor, özel ortamlarda kurutuluyor, eleniyor, damıtılıyor ve paketleniyor. 2004 yılında başlanan bu deneysel çalışma desteklerinizle gelişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT