Tarzı Olan Annelere!... Koçak Gold

Alışveriş Alışveriş Tarzı Olan Annelere!... Koçak Gold

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Koçak Gold

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
TARZI OLAN ANNELERE!..

KOÇAK GOLD’DAN 22 AYAR BİLEZİK KOLEKSİYONU İDDİALI ANNELER İÇİN ŞIK BİR HEDİYE SEÇENEĞİ. GÜNÜMÜZ MODASINI YANSITAN MODELLER, TARZI OLAN ANNELER İÇİN SEÇİLMEYE DEĞER.

Tarih boyunca kadın zarafetinin sembolü olan altın bilezik, Koçak Gold’un modern yorumuyla anneler günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Modaya yön veren markalardan Koçak Gold, klasik bir tarzın çağdaş tasarımlarla harmanlandığı 22 ayar bilezik koleksiyonunu sitil sahibi annelerin beğenisine sunuyor.

Koçak Gold 22 ayar bilezik 2007 koleksiyonuna yepyeni modeller eklendi. Birbirinden değişik tasarımın yer aldığı yeni koleksiyon her yaşa hitap ediyor. Burma, çiçekli, geometrik desenli, düz, parlak ve mat has altının karışımın birleştiği modellerin yer aldığı bileziklerden mutlaka birisi annenizin tarzı.

Modanın geçmişe dönen yüzünü bileziklere yansıtan Koçak Gold, nostaljik çizgileri günümüzün çağdaş yaklaşımları ile yorumluyor. İlkbahar ve yazın vazgeçilmez aksesuarı Koçak Gold altın bilezikleri, her yerde, her koşulda ve her tarzdaki anneler için sunduğu geniş modelleri ile oldukça şık bir seçenek.

Farklı fiyat aralıkları hazırlayan Koçak Gold , gramı 29- 32 YTL arasında değişen yüzlerce seçenek sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT