Tasarım Ödüllü Philips Dailyduo İle Hızlı Temizlik

Alışveriş Alışveriş Tasarım Ödüllü Philips Dailyduo İle Hızlı Temizlik

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Üstün Philips teknolojisi ile üretilen Philips DailyDuo Dikey Şarjlı Süpürge, 2011 IF Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. 2’si 1 arada özelliği ile kusursuz temizlik sunan DailyDuo şık tasarımıyla ev dekorasyonunuza uyum sağlıyor.

Şık tasarımı ile ev dekorasyonunuza uyum sağlarken, günlük hızlı temizlik imkanı sunarak hayatınızı kolaylaştıran Philips DailyDuo dikey şarjlı süpürge, dünyanın en önemli ödüllerinden IF Tasarım Ödülü almaya hak kazandı. 43 ülkeden 2756 ürünün katıldığı yarışmada değerlendirme 20 ülkenin önde gelen tasarımcılarından oluşan jüri tarafından yapıldı. Philips’in dikey şarjlı süpürgesi DailyDuo da değerlendirme sonucunda yer bakımı alanında IF Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Philips DailyDuo’nun 2`si 1 arada özelliği, zeminin ve mobilyaların kolayca temizlenebilmesi için standart süpürge ile el süpürgesini aynı üründe buluşturuyor. QuickDraw açma sistemiyle, el süpürgesini tüpten kolayca çıkarabilir; uzun ve kısa saplı kullanım arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Philips DailyDuo’nun kendiliğinden dik durma özelliği sayesinde ise süpürgenin gövdesini dilediğiniz yere bırakıp, el süpürgesi ile temizliğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ayrıca, şarj edilebilir pillerle kablosuz çalışma imkanı sunan DailyDuo, en ulaşılmaz yerlerde bile kesin sonuç almanızı sağlarken, AutoOff şarj sistemi sayesinde piller tam şarj olduğunda otomotik olarak kapanıyor ve enerji tasarrufu sağlayarak bütçenizi de koruyor. Philips DailyDuo 379,9TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT