Tasit.com’dan Oto Pazarlarını Aratmayacak Kadar Gerçek Kampanya!

Alışveriş Alışveriş Tasit.com’dan Oto Pazarlarını Aratmayacak Kadar Gerçek Kampanya!

Tarihler: 16 Kasım 2009 Pazartesi ~ 16 Aralık 2009 Çarşamba

Firma: Taksit.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2009 ~ Ara 16, 2009
Müslüm Gürses’ten
1 yeni mesajınız var!

Sanal platformda ikinci el taşıt ticaretinin yepyeni adresi tasit.com, kullanıcılarına avantajlar sunan Müslüm Gürses’li kampanyasına start verdi.

Hem ikinci el hem de 0 km. taşıt alıp satmak isteyen bireyleri ve kuruluşları benzersiz hizmetler ve avantajlarla buluşturan Tasit.com, internet kullanıcılarına sanat dünyasının tanınmış isimlerinden Müslüm Gürses aracılığı ile davette bulunuyor.

Müslüm Gürses`in Tasit.com sitesinde yönlendirme yapacağı kampanya süresince, ikinci el taşıt alıp satmak ya da kiralamak isteyen kullanıcılar, kendilerine Müslüm Gürses’ten gelen SMS şifrelerini Tasit.com’a giriyor ve böylece verecekleri ilanlar için sanal ikramiye kazanıyor. Tasit.com, mevcut üyelerin davet ederek kazandırdığı her bir kişi için, davet eden üyeye ekstra sanal ikramiye hediye ediyor.

Bir hafta boyunca devam edecek kampanya süresince Müslüm Gürses’in SMS davet mesajını 250 bin cep telefonu abonesine ulaştıracak olan Tasit.com’a doğrudan siteye giriş yapılarak da üye olunabiliyor.

Güçlü teknolojik altyapısıyla kaliteli ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunan Tasit.com, sık güncellenen içeriği, kullanışlı ve sade tasarımı ve onu benzerlerinden özellikle ayıran uzman teknik desteği ile ikinci el otomobil piyasasına yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT