Tatil Heyecanı Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Tatil Heyecanı Başlıyor

Tarihler: 28 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 30 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Daybuyday

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2012 ~ Haz 30, 2012
Daybuyday.com, yeni kampanyasıyla tatil heyecanını başlatıyor. Yaz sezonu alışverişini %90’a varan indirimlerle yapmak isteyenler, 75 TL ve üzeri alıverişlerde 30 Haziran Cumartesi gününe kadar Daybuyday.com’da kargo ücreti ödemiyor.

Alışverişi özel deneyimlere dönüştüren Daybuyday.com, yeni kampanyasıyla tatil heyecanını başlatıyor. Yaz sezonu alışverişini %90’a varan indirimlerle doyasıya yapmak isteyenler, 30 Haziran Cumartesi gününe kadar Daybuyday.com’da kargo ücreti ödemiyor. 75 TL ve üzeri alışverişler için geçerli olan kampanyayla güneşten koruyan bakım ürünlerinden bikinilere, sandaletlerden güneş gözlüklerine her gün onlarca kampanya arasından tatil alışverişini indirimlerle yapmak mümkün.

Dekorasyon bölümüyle evinizi de yaza hazırlayabileceğiniz kampanyayla bazı elektronik ürünlerini de kargo ücreti ödemeden alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT