Tatlı ve Ekşinin Mükemmel Uyumunu Jack Dostlarına Tanıştıran Lynchburg Lemonade

Alışveriş Alışveriş Tatlı ve Ekşinin Mükemmel Uyumunu Jack Dostlarına Tanıştıran Lynchburg Lemonade

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Jack Daniel’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Ferahlatıcı, taze bir limonata düşünün… Bunu Mr. Jack yaparsa nasıl yapardı diye düşünün… Jack Daniel’s aromasıyla birleşen tatlı ve ekşinin büyülü karışımı “Lynchburg Lemonade” i kendi özel bardağında yudumlamak ister misiniz?

Amerikan viskisi 200 yıla yakın süredir Amerikan kültürünün en önemli parçalarından biri olmuştur. 1800’lü yıllarda markayı yaratan gizemli adam Jasper Newton Daniel, yani “Jack Daniel” tarafından ortaya koyulan karakteriyle, bugün 130’dan fazla ülkede sembol isim haline gelen Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Lynchburg Tennessee’de bulunan damıtım eviyle, bugün dünyanın en önemli viskilerinden biri olmayı sürdürüyor.

Jack Daniel’s Tennessee Whiskey’in kokteyl çeşidi Lynchburg Lemonade damakta bıraktığı eşsiz aromasıyla, Amerika’dan bütün dünya ülkelerine hızla yayılmaya ve ünlü mekanların kokteyl listelerinde en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Orijinal bardağında bol buzla servis edilen Lynchburg Lemonade portakal likörü ve özel tatlı ekşi karışımıyla Asmalımescit’te Off Pera, Vida Pera, Groove, Corner, Bezgin, Lokal ve Nar Pera başta olmak üzere pek çok mekanda Jack Daniel’s Dostları ile buluşuyor.

Lynchburg Lemonade keyfini evinizde sakin bir aksamda veya verdiğiniz davetlerde lezzet ikonu haline getirmek isterseniz, büyük süpermarketlerde original bardağı ile birlikte sunulan Jack Daniel’s kutularına ulaşabilirsiniz. Tarif de hem kutuların üzerinde, hem www.facebook.com/jackdanielsturkiye ‘de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT