Tazebunlar.com`dan Kararsız Sevgililere

Alışveriş Alışveriş Tazebunlar.com`dan Kararsız Sevgililere

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: www.tazebunlar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
TAZEBUNLAR.COM`DAN KARARSIZ SEVGİLİLERE
Türkiye’nin yepyeni online meyve siparişi sitesi www.tazebunlar.com 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kararsız kalıp, özel günü evde geçirmek isteyenlere sağlıklı önerilerde bulunuyor.

Son dakikada karasız kalıp dışarıdan yemek siparişi vererek geceyi geçirmek isteyenlere, yemeğin yanına yakışacak birçok meyve alternatifi www.tazebunlar.com’da. Bu çok özel geceyi evde geçirecek olanlar için birbirinden güzel meyveleri ısmarlamak çok kolay… Şarabınız veya şampanyanızın yanına yakışacak çilek, mango, passion fruit, ananas ve bir çok taze meyve bir tık ile tazebunlar.com’da sizleri bekliyor.

Kullanıcılar, sunulan birçok lezzetli meyve arasından istediklerini seçip farklı tatları denerken, 14 Şubat Sevgililer Günü akşamını bir o kadar da hafif geçirebilecekler. Ayrıca Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan “Aşkın Lezzeti” hediye sepeti ile de sevdiğinize benzersiz bir hediye gönderme şansınız da var!

Tazebunlar.com’dan sipariş vermek çok kolay. Siteye üye olurken ve site üzerinden sipariş verirken herhangi bir ek hizmet ücreti ödemek gerekmiyor. Tazebunlar.com üyeleri istedikleri meyvelerin gerçek fiyatları üzerinden sipariş veriyor ve yalnızca kendilerine özel sunulan indirim ve promosyonlardan yararlanma avantajını da yaşıyorlar. Sipariş verilen meyvelerin ücreti ise kapıda nakit, kredi kartı veya online kredi kartı ile ödenebiliyor.

Birçok eşsiz meyve sepetinin buluşma noktası tazebunlar.com’un bu özel fırsatlardan yararlanmak için sizi hemen www.tazebunlar.com adresine bekliyoruz...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT