Tchibo.com.tr’de Fırsat Kampanyaları Devam Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Tchibo.com.tr’de Fırsat Kampanyaları Devam Ediyor!

Tarihler: 14 Temmuz 2009 Salı ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2009 ~ Ağu 8, 2009
Tchibo.com.tr’de Fırsat Kampanyaları Devam Ediyor!
Tchibo’nun web sitesi Tchibo.com.tr’nin, müşterilerine sunduğu yeni fırsatlar:
Her hafta 3 gün boyunca 3 üründe %30 indirim!
Türkiye’nin her yerinden kargo bedeli 4,90TL!

Mutfak gereçlerinden plaj malzemelerine kadar yaşantımızın her alanında ihtiyacımız olan ürünleri üstün kalite anlayışı ve uygun fiyatlar eşliğinde sunan Tchibo’dan kaçırılmayacak fırsatlar devam ediyor.
Tchibo’nun web sitesi Tchibo.com.tr’de her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, 3 sürpriz üründe %30 indirim var. Her hafta farklı üründe uygulanacak bu ürünlerin ne olduğundan haberdar olmak için e-katalog abonesi olmanız yeterli. Cuma günleri açıklanacak olan sürpriz ürünlerin yer aldığı e-katalog ile siz de sevdiklerinize uygun fiyatlı ürünler ile sürpriz yapma fırsatını yakalayın.

Tchibo.com.tr’den yapacağınız alışverişlerde Türkiye’nin neresinde olursanız olun, seçeceğiniz tüm ürünlere 8 Ağustos’a kadar 4,90TL‘lik standart kargo bedeli ödeyin. Alışverişin keyfine varın.
Her adımda başka bir dünya yaşatan Tchibo, şimdi de evinizden veya işyerinizden hiç yorulmadan bir tık ile tüm dünyayı size sunuyor. Tchibo’nun yeni kampanyalarını kaçırmamanız için sizleri Tchibo.com.tr adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT