Tchibo ile 5 Yıldızlı Konfor!

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile 5 Yıldızlı Konfor!

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 26 Temmuz 2009 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 26, 2009
Tchibo ile 5 Yıldızlı Konfor!
Tchibo’nun 8 Temmuz’da başlayacak “5 Yıldızlı Konfor” teması ile nevresim takımlarından masa lambasına kadar çok özel dekorasyon ve tekstil ürünleri Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Tchibo, yaza özel dekorasyon ve ev tekstil ürünleri ile evinizin havasını değiştirmenize yardım ediyor ve 5 yıldızlı otel konforunu evinize taşıyor. Saflığın ve temizliğin rengi beyazın hakim olduğu ev tekstil ürünlerinden perde, nevresim takımı ve yastık kılıfı çeşitlerinin ferahlığıyla güne merhaba demenin keyfini çıkaracaksınız. Tchibo, evini yenilemek isteyenler için her zevke hitap eden dekoratif ürün alternatifleri ve tekstil ürünlerini bir arada sunuyor. Tepsili sehpa, masa lambası, dekoratif mumluk temanın hem şık hem de fonksiyonel tema ürünlerinden sadece birkaçı. Tchibo’nun özel tasarlanan iç çamaşırları ve ev kıyafetleri ile yazın bunaltıcı sıcaklarına veda edecek ve Tchibo’nun “5 Yıldızlı Konfor” temasını çok beğeneceksiniz.

Tchibo’nun yeni tema ürünlerini görmek ve lezzetli Tchibo kahvelerini tatmak isteyen herkesi 8 Temmuz’da Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT