Tchibo ile `Bahar Randevusu`

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile `Bahar Randevusu`

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 02 Mayıs 2009 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ May 2, 2009
Tchibo ile “Bahar Randevusu”
Kışın rehavetinden kurtulma zamanı geldi. 15 Nisan’da kimseye randevu vermeyin.
Tchibo’yla 15 Nisan’da evinizde bahar rüzgarları esecek!

Tchibo’nun 15 Nisan’da başlayacak teması “Bahar Randevusu” evinize taptaze bahar havası getiriyor. Bahar ayının saflığını çağrıştıran beyaz ve pembe renklerin hakim olduğu koleksiyonuyla bu tema tüm bayanların beğenisini toplayacak.

Tchibo, baharın gelmesiyle beraber evini yenilemek isteyen bayanlar için özenle hazırlanmış ürün alternatiflerini sunuyor. Çiçek desenli örtü, perde ve yatak takımı, kelebek şeklinde ayna, mum ve şamdan setleri, yemek takımı ve kelebek şeklinde masa süsleri gibi dekorasyon ürünleri evleri süslerken, çiçek desenli bayan pijama, iç çamaşırı seti, ipek eşarp gibi ürünler kendine önem veren bayanları mutlu edecek.

Temanın birbirinden zevkli kolye, küpe ve bileziklerden oluşan takı koleksiyonu da bayanların bahar ayında ışıldamasını sağlayacak. Şık tasarımları ve kaliteli taşlarıyla dikkat çeken takılar bahar randevularının vazgeçilmezi olacak.

“Bahar Randevusu” temasının ürünleriyle evler çiçek açacak, bayanlar şık ve kaliteli tekstil ürünleri ve takılarla ödüllendirilecek.
Yeni tema ürünlerini görmek ve bahar havasının keyfini lezzetli Tchibo kahveleriyle değerlendirmek isteyen herkesi 15 Nisan’da Tchibo satış noktalarına bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT