Tchibo ile Doğanin Keyfini Çıkarmak İçin Dışarı Çıkın

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Doğanin Keyfini Çıkarmak İçin Dışarı Çıkın

Tarihler: 26 Eylül 2011 Pazartesi ~ 16 Ekim 2011 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2011 ~ Eki 16, 2011

Hem şık hem de fonksiyonel ürünlerle sonbaharda doğanın keyfini çıkarmanızı sağlayacak kıyafet ve aksesuarlar Tchibo’nun yeni teması “Dışarı Çıkıyoruz”da.

Kahve severleri de unutmayan Tchibo, 26 Eylül – 16 Ekim 2011 tarihleri arasında Axess kart ile 100 TL ve üzeri yapılan tek veya taksitli tüm alışverişlerde 100 gram Gold Selection çözünebilir kahve hediye ediyor.

Her hafta değişen temalarıyla yaşama dair pratik ve estetik çözümler sunan Tchibo, yeni teması “Dışarı Çıkıyoruz” ile doğanın keyfini çıkarmanıza yardımcı oluyor. Tchibo, sonbaharın değişken havasına uyumlu alternatif kıyafetler ve farklı hava şartlarına uygun ev aksesuarları ile sıcacık bir sonbahar keyfi yaşatıyor. Köpek sahipleri için de özel olarak hazırlanan gezi aksesuarlarının da yer aldığı Tchibo’nun yeni teması “Dışarı Çıkıyoruz”; 26 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 28 Eylül Çarşamba’dan itibarense tüm Tchibo mağazalarında satışa sunuluyor.

Tchibo’nun tüm hava koşullarına uygun ürünler sunduğu yeni temasında; rüzgara karşı koruyan pantolon, kuş tüyü erkek yeleği, fonksiyonel sırt çantası, trekking botu, kir tutmayan fonksiyonel uzun mont, kapüşonlu polar yelek, termo minder, fonksiyonel erkek gömleği, yürüyüş batonu, fonksiyonel erkek montu, katlanabilir dürbün, erkek trekking pantolonu, fonksiyonel iç çamaşırı takımı, köpek tasması ve matarası, emniyetli cüzdan dikkat çekiyor. Her koşulda dışarıda olmanın tadını yaşatacak yeni Tchibo ürünlerinin fiyatları 14,95 TL’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT