Tchibo ile Her Hafta Yeni Bir Dünya Keşfedin. Bu hafta: Evinizi Baştan Yaratın

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Her Hafta Yeni Bir Dünya Keşfedin. Bu hafta: Evinizi Baştan Yaratın

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Tchibo ile evinizi yenilemenin tam zamanı…
Evini baştan yaratmak isteyenlerin işini kolaylaştırmayı sağlayan tüm ürünler Tchibo’nun yeni temasında. Tchibo Ideas ve Cuborg Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan yeni temada, evler için inovatif ürünler sunuluyor.

Her hafta değişen teması ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, en özel zamanlarınızı geçirdiğiniz evinizi yenilemeniz için yepyeni bir tema sunuyor. Duvar kağıtları ve dekor şablonlar ile duvarlarınızı süsleyerek bambaşka bir ambians yaratacağınız ürünlerin yer aldığı Tciho’nun “Evinizi Baştan Yaratın” teması; 6 Şubat Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş mağazasında, 8 Şubat Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda sizleri bekliyor.

Evinizi baştan yaratmak için geniş bir koleksiyonun sunulduğu Tchibo’nun yeni temasında; duvar kağıdınızı değiştirmenizi kolaylaştıracak küçük yardımcılar, evinizi şıklaştıracak fonksiyonel mobilyalar, evdeki en büyük yardımcınız küçük ev aletleri, düzenleme kutuları, elbiseleriniz için askılar, dikkat çekiyor. Tchibo’nun “Evinizi Baştan Yaratın” temasında fiyatlar 9,95 TL’den başlıyor.

Tchibo’nun “Evinizi Baştan Yaratın” temasından bazı ürünler

Boya Kovası: Elde rahatça taşınabilecek ölçüde tasarlanan boya kovası, manyetik fırça tutma kısmı ve boya fazlalığını alan kısmı sayesinde işinizi kolaylaştırıyor. Boya teli çıkarılabilir, 26x12 cm ölçülere sahip, dolum kapasitesi yaklaşık 2 litre olan boya kovasının fiyatı: 26,95 TL.

Sıcak Tutkal Tabancası: İstenilen noktaya sabitlenen tabancanın açılabilir desteği kullanım kolaylığı sağlıyor. Standart 7 ml tutkal çubukları için uygun olan sıcak tutkal tabancası, taşıma kutusu ve 10 adet tutkal çubuğu ile beraber sunuluyor. Isınma süresi 3 dakika, E 11xY11xD 2 cm, kablo uzunluğu ise yaklaşık 1,5 metre olan tabancanın eritme sıcaklığı 150-175 derece arasında değişiyor. Fiyatı: 34,95 TL.

Tornavida Seti: Kaliteli kromdan üretilen mıknatıslı ucu sayesinde vidaları sağlam tutan set, yıldız ve düz olmak üzere çeşitli boylarda sekiz adet tornavidadan oluşuyor. Çantası ile bareber sunulan tornavida setinin fiyatı: 26,95 TL.

Pratik Kesme Aleti: Son derece keskin ve kolay deforme olmayan kesme aleti, ergonomik sapı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. 18x9 santimetre ve evde kullanım için uygun olan pratik kesme aletinin fiyatı: 26,95 TL

Dekoratif LED Ampül: Beyaz ve 15 farklı program aydınlatma seçeneği bulunan ampülün 768 farklı otomatik renk seçebilme özelliği bulunuyor. E-27’ye uyumlu tüm ampüller ile kullanılabiliyor. Kumanda pili ve kullanma klavuzu dahil olan ampulün kullanım süresi yaklaşık 30.000 saat olup 5-6 metre uzaklıktan kumanda algılayabiliyor. Fiyatı:49,95 TL’dir.

Mini Zımpara Aleti: Oymak, frezelemek ve zımparalamak için ideal olan mini zımpara seti, 30 parça halinde sunuluyor. 1 adet elmas bölme diski, 4 adet oyma kalemi, 1 adet frezeleme ucu, 1 adet zımpara taşı, 2 adet parlatma diski, 1 adet zımpara bandı tutucusu, 6 adet zımpara bandı, 6 adet zımpara diski, 3 adet ayırma diski, 2 adet oyma şablonu, 1 adet parça değiştirme aleti, 1 adet bölme ve zımparalama diski tutucusu, 1 adet parlatma diski tutucusu aynı sette sunuluyor. Fiyatı: 59,95 TL

Ayakkabılık: Delik açmadan kolayca sabitlenebilen ayakkabılık, zeminle tavan arasına sıkıştırılabiliyor. Ayakkabı koleksiyonunuz için ideal olan ayakkabılık ile 48 adet ayakkabı muhafaza edebiliyor. 8 adede kadar döner ek parça takılabiliyor ve istenilen yüksekliğe sabitlenebiliyor. Sadece Tchibo.com.tr’de satılmaktadır. Fiyatı:229,95 TL.

Fular Askısı: Kaymaz, kumaşa zarar vermez askılar, 13 adet fular için uygundur. Yeşil renkteki askının fiyatı:14,95 TL

8’li Askı Seti: Ekstra küçük ve ergonomik askılar, dolaplarda düzen yaratmak için çok iyi bir çözüm sunuyor. Kancalı, kromajlı ve metalden üretilen askılar dönebiliyor. Yeşil ve krem renklerdeki askıların fiyatı:19,95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT