Tchibo ile Huzurlu Bir Mola Verin

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Huzurlu Bir Mola Verin

Tarihler: 12 Şubat 2010 Cuma ~ 28 Şubat 2010 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2010 ~ Şub 28, 2010
Her hafta yeni bir dünya sunan Tchibo, yeni teması “Ruhunuzu Yenileyin” ile rahatlatıcı ve huzur verici çözümler sunuyor. Spa keyfi evlere taşınıyor.

Tchibo’nun huzur veren yeni teması, “Ruhunuzu Yenileyin” 15 Şubat’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 17 Şubat’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor. Bu yeni temasında yenilenmek ve rahatlamak için farklı alternatifler sunan Tchibo, hem kendine vakit ayırmak isteyenlerin hem de farklı hediye seçenekleri arayanların dikkatini çekiyor.

Polar ev ayakkabısı üşüyen ayaklarınızı sıcacık tutarken; özel dizaynı ile gevşeme terliği, tüm gün yorulan ayaklarınız için dinlendirici bir çözüm oluyor. Sıcak taşlı gevşeme seti evinizde gerçek bir spa keyfi yaşatırken, masaj aleti vücudu stresten arındırıp gevşeme imkanı sunuyor. Duvarlara yansıyan figürlerle evlerde huzurlu ve masalsı bir ortam yaratan küre aydınlatma, yumuşacık el ve ayaklar için bakım eldiveni ve çorabı, ideal formunuzu korumanıza yardımcı vücut yağı hesaplayıcı, hem kişisel kullanıma uygun hem de farklı hediye alternatifleri olabilecek ürünler olarak dikkat çekiyor. Bu yeni temada rahatlatıcı kokularıyla mumlar, huzurlu bir uyku için yastıklar, bornoz, hırka ve tişörtler de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT