Tchibo ile Kış Rüyası

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Kış Rüyası

Tarihler: 06 Kasım 2009 Cuma ~ 30 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2009 ~ Kas 30, 2009
Tchibo ile Kış Rüyası

Tchibo’nun 11 Kasım’da başlayacak “Kış Rüyası” temasında yen alan organik pamuktan hazırlanan bebeklere özel nevresim takımlarından tekstil ürünlerine kadar birbirinden özel ürün çeşitleri ile rüya gibi bir kış geçirmeye hazırlanın!
Sağlıklı bir uyku, günün güzel geçmesini sağlayan en önemli unsurdur. İşte Tchibo, günlerinizi rüyaya dönüştürecek harika ürünlerle sizi yine büyülemeye hazırlanıyor. Evde sizlere sıcacık bir ortam sağlayacak çoraplar, ev terlikleri, pijamalar ve nevresim takımları temanın öne çıkan ürünleri.
Ayrıca bu hafta size bebeğiniz için ekolojik ekilmiş “organik pamuk” nevresim takımları ve giysiler sunuyoruz.

Gönül rahatlığıyla bebeğinizi uyutabileceğiniz nevresim takımlarını uygun fiyat ve üstün kaliteyle Tchibo satış noktalarında bulabileceksiniz. Bu temadaki bebek tulumları, çorapları ve pijamaları özellikle “organik pamuk” yapılarıyla dikkat çekiyor.
Tchibo’nun “Kış Rüyası” teması ile kendiniz ve bebeğiniz için konfor yaratacak her şeye sahip olacaksınız. Sizler de birbirinden kaliteli yepyeni ürünlerle sıcacık bir kış geçirmek ve bebekler gibi uyumak istiyorsanız 11 Kasım’da Tchibo satış noktalarına veya tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT