Tchibo ile Pistlerin Yıldızı Olacaksınız!

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Pistlerin Yıldızı Olacaksınız!

Tarihler: 12 Kasım 2009 Perşembe ~ 12 Aralık 2009 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2009 ~ Ara 12, 2009
Tchibo’nun 18 Kasım’da başlayacak “Pistlerin Yıldızı” temasında yer alan bay, bayan ve çocuk için hazırlanan birbirinden şık ve kaliteli kayak malzemeleri ile pistlerin yıldızı siz olacaksınız.

Bayanların kayak pistlerinde de şıklıklarını devam ettirecekleri kaliteli ve farklı çizgilere sahip kayak montları ve pantolonları, snowboard çantaları çok beğenilecek. Bayanların hem pistler de hem de günlük hayatlarında rahatlıkla kullanabilecekleri bu senenin modasını yansıtan montlar yelekler oldukça dikkat çekici. Dolgulu omuz askısı sayesinde rahat taşınabilen Snowboard Çantası ile kayak ve snowbordunuzu güvenle taşıyabilirsiniz.

Minik snowboardçular da unutulmadı. Kız ve erkek çocuklar için hem rahat hem de koruyucu kayak pantolonları ve montlarını da çok beğeneceksiniz. Temada yer alan Kuzu Postu Puset Tulumu minikleri hem sıcak tutacak hem de çocuk arabalarına emniyetli bir şekilde sabitlenebilme fonksiyonuyla güvenli bir gezi imkanı sağlayacak.

Kayak sezonunun açılmasına az bir süre kala tüm hazırlıklarınızı tamamlamanız ve Tchibo’nun bayanlar ve çocuklar için özel hazırladığı birbirinden kaliteli kayak malzemelerini ve kıyafetlerini görmeniz için sizi 18 Kasım’da Tchibo satış noktalarına veya tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT