Tchibo ile Sıcak Kışa Merhaba - Mutfak

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Sıcak Kışa Merhaba - Mutfak

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Tchibo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 29, 2010

Tchibo’nun sunduğu soğuk kış günlerine uygun ürünlerle mutfaklara renk geliyor.

Sıcacık bir kış için, şık kahve fincan takımından kurabiye şekillendirme setine, çaydanlıktan waffle makinesine kadar birçok seçeneğin sunulduğu Tchibo’nun yeni teması “Kışa Sıcak Merhaba” 22 Kasım Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 24 Kasım Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

“Kışa Sıcak Merhaba”Temasından Mutfak Ürünleri

Çelik Waffle Makinesi: Çifte lezzet! Aynı anda iki waffle hazırlayabilme özelliğiyle kahve keyfinize çifte lezzet katabilirsiniz. Yapışmaz yüzey kaplama sayesinde hamur yanmaz ve yapışmaz, kolay temizlenir. Kademeli ısı ayarı bulunur. Kontrol ışıklı, zeminde kablo toparlayıcı ve kaymayı önleyici lastikli ayakları sahip. Bin 200 vat. Yaklaşık 35x8x24 santimetre. Tarif önerileri dahil.
Fiyatı: 49,95 TL

Mug: Isıya duyarlı özel mug! Isıya duyarlı özelliği ile sıcak sıvı doldurulduğunda kar tanesi ve yıldız desenler ortaya çıkıyor. Boş veya soğuk içecek doldurulduğunda ise fincan siyah renkte oluyor. Kahve tutkunları için kış aylarının vazgeçilmezi. Çift duvarlı ısı izolasyonu ile içecekler uzun süre sıcak veya soğuk olarak kalıyor. Çevirme kapaklı içme aralığı mevcut. Kaymayı önleyici alt tabana sahip. Birçok içecek tutacağına uyumlu. Kaliteli plastikten ve 18/10 çelik kenar şeritli.
Fiyatı: 24,95 TL

Kurabiye Şekillendirme Seti: Yaratıcılığınızı katın! Hazırladığınız lezzetlere yaratıcılığınızı katabileceğiniz şekiller. Üç kalıp (çam ağacı, insan ve kardan adam) ve seksen altı yazı karakteri (harfler, sayılar) var. Yazı karakterleri kişisel olarak ayarlanabilmesi için klik geçme fonksiyonuna sahip. Harfler ısıya dayanıklı beyaz plastikten. Baskı şekli yaklaşık 7 santimetre. Muhafaza torbası ve tarif önerileri dahil. Bulaşık makinesine uygun ve seksen dokuz parçadan oluşur.
Fiyatı: 16,95 TL

Fırın Eldiveni: Isı korumalı! Metalli iç avuç sayesinde optimal ısı koruması sağlar. Ekstra uzun ve iki yüz elli dereceye kadar ısıya dayanıklı. Asma bantlı ve üst malzeme ve dolgu saf pamuktan. İç avuç %100 pamuk, alüminyum ile pigmentlenmiş yapay reçineye sahip.. Kırmızı üzerine beyaz kar tanesi, yıldız ve kalp desenleri çeşitleri bulunuyor.
Fiyatı: 19,95 TL

Benmari Kabı: Süsleyin! İki dökme ucu olan ürün sağ veya sol el kullananlar için uygun. 18/10 çelik. Dolum kapasitesi 400 mililitre. Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.
Fiyatı: 16,95 TL

Süsleme Seti: Hem dayanıklı hem esnek! Yaratıcı süsleme fikirleriniz için! Esnek şişe gövdelerine sahip ve kolayca sıkılabiliyor. Isıya dayanıklı plastikten üretilen setin dolum kapasitesi 70 mililitre.Bulaşık makinesine uygun. Üçlü set halinde sunuluyor.
Fiyatı: 11,95 TL

Kahve Servis Seti: Kahve keyfiniz için! Kaliteli porselen. Mükemmel kahve keyfi. Kırmızı-beyaz renkteki set, 6 parça halinde sunuluyor; bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.
Fiyatı: 39,95 TL

Çaydanlık: Kalıcı sıcaklık! Çift duvarlı 18/10 çelik. Uzun süre sıcak tutan özelliğe sahip. Kış günlerinde sıcak içecekler ile içinizi ısıtın. Isı izolasiyonlu içi boş sapı sayesinde parmaklar yanmaz. Süzgeçli dökme ucu bulunan çaydanlığın dolum kapasitesi yaklaşık 1 litre.
Fiyatı: 49,95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT