Tchibo ile Sıcak Kışa Merhaba - Yılbaşı

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Sıcak Kışa Merhaba - Yılbaşı

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Tchibo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 29, 2010

Yılbaşı şenliği Tchibo ile başlıyor. Yılbaşı hazırlıkları için aradığınız her şey Tchibo’nun yeni temasında.

Ağaç süslerinden, mumluklara ve dekorasyon ürünlerine kadar yılbaşına dair farklı seçeneklerin bulunabileceği Tchibo’nun yeni teması “Kışa Sıcak Merhaba” 22 Kasım Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 24 Kasım Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

“Kışa Sıcak Merhaba” Temasından Yılbaşı Süsleri

Dekoratif Çoraplar: Süsleyen çoraplar! Saten bantta 24 keçe çorap. Çoraplar kırmızı ve krem renklerde. Fiyonklu saten banda sahip ürünün uzunluğu yaklaşık 3 metre 20 santimetre.
Fiyatı: 29,95 TL.

Metal Mumluk: Mumlarınız için! Dört cam başlık ve dört tealight mum. Tepsi toz kaplama metalden, duruş ise ayaklı… Çapı maksimum 7 santimetre olan mumlara veya tealight mumlara uygun.
Fiyatı: 26,95 TL.

Tealight Mumluk Seti: Keyifli ışık yansımaları için buzlu camın üzerine pırıldayan kar tanesi yapıştırması! Üç tealight’ın dahil olduğu ürünün kırmızı-beyaz renk seçenekleri mevcut. Yaklaşık 6 santimetre yüksekliğe ve 7 santimetre çapa sahip!
Fiyatı: 14,95 TL.

LED Tealight Seti: Mum ışığından farksız! Beyaz renkte ışıldaklar, güzel parlayan ışıklar. Mum ışığı gibi titreyerek yandığı gibi yanma tehlikesi de bulunmuyor. Çapı yaklaşık 4 santimetre olan ve bir takım pil ile sunulan ürün, yaklaşık 38 saat yanıyor. Beyaz renkli dörtlü set halinde satılıyor.
Fiyatı: 16,95 TL.

LED Işık Perdesi: Işıltılı bir yeni yıl için! Keyifli cam dekorasyonuyla dokuz beyaz renkte ışıldayan yıldız… Üstün kaliteli yıldızlar, akrilikten. Şeffaf kancalar ve uzatma kablosu ile kolayca sabitlenebiliyor. İç mekanlara uygun olan ürünün genişliği yaklaşık 84 santimetre; yıldızların çapı ise yaklaşık 11 santimetre. Ürüne adaptör de dahil…
Fiyatı: 36,95 TL.

LED Kar Taneleri: Kullanışlı ve çekici! Otomatik renk değişimi yapabilir veya bir rengin sabit yanmasını sağlayabilirsiniz. Dikkat çekici bir tasarıma sahip. Zaman ayarlı kar taneleri 6 saatin sonunda kapanıyor; 18 saat sonra ise otomatik olarak açılıyor. Vantuzlu sabitleyicisi bulunan ürün pil ile çalışıyor. Üstün kaliteli akrilikten yapılan kar taneleri bir takım pil ile yaklaşık 120 saat yanıyor. Fiyata pil de dahil…
Fiyatı: 32,95 TL.

Solar LED Dekoratif Aydınlatma: Tasarruflu ve güvenli! Solar modül ile elektrik üretimi ve enerji tasarrufu sağlıyor. Tüm kışınızı aydınlatacak olan bu LED geyik beyaz renkte ışık saçıyor; hava karardığında otomatik olarak aktif oluyor; açma-kapama düğmesi bulunuyor. NİMH Akü ile elektrik üretimi ve muhafazası sağlayan ürün kablosuz ve suya karşı korumalı... Cam küre craquele görünümdeki aydınlatmanın dört parçalı zemin kazığı, metalden ve toz kaplama... Çıkabilen solar modüllü LED aydınlatması bulunan ürün yaklaşık 75 santimetre yüksekliğe sahip.
Fiyatı: 28,95 TL.

Dekoratif Melek: Etkileyici! Kaliteli, cilalı porselenden ürün dekoratif hediye kutusunda sunuluyor. Yüksekliği yaklaşık 7 santimetre…
Fiyatı: 11,95 TL.

12 Mini Süs: Kullanışlı ve pırıltılı! Üç farklı enstrümanlı , 12 dekor motif… Altın ve gümüş renginde pırıltılı plastikten ürün 12’li set halinde sunuluyor.
Fiyatı: 6,95 TL.

6’lı Dekor Seti: Etkileyici dekorlarınız için! Asil, kristal görünümünde, iki etkileyici motif. Asma kurdeleli ve plastikten ve yüksekliği yaklaşık 4 santimetre.
Fiyatı: 6,95 TL.

Yılbaşı Ağacı Tepe Süsü: Yılbaşı klasiği! Simli metalden yapılan ürün, gümüş ve altın renk seçeneklerine sahip.
Fiyatı: 12,95 TL.

Dekoratif Küre: Koruyucu melek ile mekanlarınıza renk katın. Üfleme camdan kubbeli ürünün küre çapı yaklaşık 8 santimetre.
Fiyatı: 18,95 TL.

4’lü Noel Ağacı Süsü: Noel ağacınızdaki pırıltı! Camdan ürünlerin simli süsleri el yapımı. Gümüş renginde asma iplere sahip!
Fiyatı: 14,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT