Tchibo ile Soğuk Kış Günlerinde Sevgililerin İçi Isınıyor

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Soğuk Kış Günlerinde Sevgililerin İçi Isınıyor

Tarihler: 26 Ocak 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2012 ~ Şub 14, 2012

Tchibo, tüm sıcak kahve çeşitlerini profesyonel kalitede hazırlama imkanı sunan kapsüllü kahve makinesi Cafissimo ile 14 Şubat Sevgililer Günü için farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Tchibo mağazalarından Cafissimo alana dilediği renkte Cafissimo DUO’nun yüzde 50 indirim ile sunulduğu Tchibo’nun Sevgililer Günü kampanyası kahve tutkunlarını çok sevindirecek.

Tchibo ile Sevgililer Gününe sıcacık bir kahve ile başlayın! Her hafta değişen teması ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo’dan, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya… 30 Ocak-19 Şubat 2012 tarihleri arasında Tchibo mağazalarından Cafissimo alana dilediği renkte Cafissimo DUO’nun yüzde 50 indirim ile sunulduğu Tchibo’nun Sevgililer Günü kampanyası, Tchibo.com.tr online alışveriş mağazasında ise Cafissimo ve Cafissimo DUO alan herkese sepet toplamı üzerinden 75 TL indirim sağlıyor.

Tek bir makine ile değişik kahve türlerini kolayca hazırlamak üzere tasarlanan Cafissimo; şık tasarımı, pratik kullanımı ve birbirinden farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Türüne göre ayarlanabilen filtre kahve için düşük, caffé crema için orta ve espresso için yüksek basınç sistemine sahip Cafissimo, 15 bara kadar yükselebilen demleme basıncı sayesinde her fincanda aynı lezzeti sunuyor. Cafissimo, süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde latte- macchiato, cappuccino ve caffè latte gibi profesyonel kahveleri hazırlama ve programlanabilir içecek miktarı ile kahvenin sertliğini kişiye özel ayarlama imkanı sunuyor.

Dünyanın en küçük kapsüllü kahve makinesi Cafissimo DUO ise espresso ve caffè crema sevenlerin tercihi. Dar alanlarda pratik kullanımı sayesinde sadece tek bir dokunuşla taze ve lezzetli kahve keyfi yaşatıyor.

Cafissimo ve Cafissimo DUO, tek kullanımlık kapsülleri sayesinde her fincanda aynı tazeliği sunuyor. Kahve keyfini % 100 Arabica kalitesinde ve kişiye özel farklı sertlik derecelerinde sunan kapsüller, uygun fiyatları ile her bütçeye hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT