Tchibo ile Sportif Şıklık

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Sportif Şıklık

Tarihler: 25 Ekim 2010 Pazartesi ~ 25 Kasım 2010 Perşembe

Firma: Tchibo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2010 ~ Kas 25, 2010

Sporu hayatın her anına taşıyan Tchibo, özel teknolojilerle üretilmiş kullanışlı spor ürünlerini, spor tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Sağlıklı ve zinde kalabilmek için spor kadar kullandığımız spor ürünlerinin de çok önemli olduğunu düşünen Tchibo, yeni temasını “spor hayatımın vazgeçilmezi” diyenlere adıyor.

Tchibo’nun yeni temasında; kışın soğuğunu hissettirmeyecek termal izolasyonlu eşofman takımları, montlar, eldivenler, kas ve eklemleri koruyarak baskıyı minimumda hissettiren koşu ayakkabıları ve sporculara özel teknolojilerle üretilmiş aksesuarlar ön plana çıkıyor. Yeni temada, sporcuların favori aksesuarı boyunluk, birlikte ve ayrı ayrı kullanabilen fleece mont ve yelek ile değerli eşyaları koruma imkanı sunan gizli bölmeli matara dikkat çekiyor.

“Sportif Yaşam” Temasından Bazı Ürünler
Ayakkabı Koku Önleyici:
Ayakkabılara taze dokunuş! Vlies torbalar aktif kömür dolguludur. Nemi emer, kokuyu azaltır ve bakteri oluşumunu en aza indirir. Ayakkabı içerisinde veya ayakkabı dolabında en az 6 ay kullanılabilir. 37-42 numara ayakkabılara uygun iki çift tek sette sunulur.

Protection Koşu Montu: Hava koşullarından korunun! Kesinlikle rüzgar geçirmeyen, su tutmayan ve nefes alan mont, ergonomik kesimi ile mükemmel durur. Elastik eklerle hareket özgürlüğü sağlar. Teflon faser koruma sayesinde kir tutmaz. Fermuar çene korumalıdır. Arka kısım daha uzundur.

Erkekler İçin: Sırt ve kol bölümlerinde elastik ekler bulunur. 2 ön ve 1 arka cep fermuarlıdır. MP3 çalar göğüs cebi ve kablo yürütme aralığı mevcuttur. Kolun iç kısmı parmak geçirme deliklidir. %100 polyesterdir. Elastik ekler %85 polyester, %15 elastan, astar %100 polyesterdir. 30 derecede yıkanabilir. Mavi astarlı siyah mont, 48, 50, 52, 54 ve 56 beden seçenekleri mevcuttur.

Bayanlar için: Sırt, kol ve dirsek bölümlerinde elastik ekler bulunur. Fermuarlı 2 cebe sahiptir. %100 polyesterdir. Elastik ekler %82 polyester, %18 elastan; astar %100 polyesterdir. 30 derecede yıkanabilir. Pembe astarlı siyah mont, 34, 36, 38, 40, 42 beden seçenekleri mevcuttur.

Spor Çantası: Spora gidiyoruz! Islak ve nemli eşyaları koymak için dile ekli büyük bölmeye sahiptir. 2 yönlü fermuarlı ana bölüm sağlam tabanlıdır ve iç kısımda fermuarlı bir bölme, arka kısımda fermuarlı cep bulunur. Taşıma sapları cırt bantla sabitlenebilir. Duruş ayakları ile çok kullanışlıdır. Dolgulu omuz kayışı çıkarılabilir veya ayarlanabilir. Antrasit rengindeki çantanın yaklaşık boyutları 60 x 28 x 28 cm’dir.

Erkek Termo Sweat: Hafif ve ısıtıcı! İç kısmı ısıtıcı özelliğe sahip olan sweat DryActive Plus ile nefes alır. Pike ekler ideal vücut ısısını sağlar. Çene korumalı fermuarlı sweat’in arka kısmı daha uzundur. Düz dikişleri ile çok rahattır. MP3 çalar cebi ve kablo yürütme aralığı bulunur. Reflektör şeritli, elastanlı sweat %92 polyester, %8 elastan (black lycra) malzemeden üretilmiştir. Pike kısımlar %100 polyesterdir. 40 derecede yıkanabilir. Siyah renkteki sweat, M, L ve XL beden seçenekleri ile sunulur.

Bayan Termal Eşofman: Koşu yaparken ideal! İç kısmı ısı izolasyonlu olan eşofman, DryActive Plus özelliği ile nefes alır ve nemi aktarır. Elastan sayesinde deforme olmaz ve çok rahattır. Geniş lastik bel hareket özgürlüğü sunar. Gizli fermuarlı bir arka cebe sahip olan eşofman %92 polyester, %8 elastan (Lycra) malzemeden üretilmiştir. 40 derecede yıkanabilir. Antrasit rengi eşofmanın iç bacak uzunluğu yaklaşık 80 cm’dir. 34, 36, 38, 40, 42, 44 ve 46 beden seçenekleri bulunur.

Erkek Termo Koşu Eşofmanı: Sporcuların tercihi! Yumuşak mesh astar ile ideal ısı izolasyonu sağlar. Rahat kesimli eşofmanın, diz kısımları şekillendirilmiş ve pililidir. Teflon faser koruma ile su ve kir tutmaz. Lastik beli düğmeli ve fermuarlıdır. Fermuarlı 2 ön ve 1 arka cebe sahiptir. Reflektörlüdür. %100 polyesterdir ve 40 derecede yıkanabilir. Siyah renkteki eşofman 48, 50, 52, 54 ve 56 beden seçenekleri ile sunulur.

Bayan Kapri Spor Tayt: Haydi spora! DryActive Plus özelliği ile nefes alan, elastanlı yapısı ile deforme olmayan taytın lastik belinde bağlama bandı bulunur. İç kısmı yumuşak ve ısıtıcıdır. Diz kısımları mesh eklidir. Küçük arka cep fermuarlıdır. Reflektörlü tayt %92 polyester, %8 elastan (black lycra); mesh %91 polyester, %9 elastan (black lycra) malzemeden üretilmiştir. 40 derecede yıkanabilir. Siyah renkteki tayt, 34, 36, 38, 40, 42 ve 44 beden seçenekleri ile sunulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT