Tchibo ile Yaşam Alanlarınızı Fark Yaratın

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Yaşam Alanlarınızı Fark Yaratın

Tarihler: 08 Ocak 2010 Cuma ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2010 ~ Oca 31, 2010
Tchibo, 13 Ocak’da başlayacak yeni temasında sunduğu sade, şık ve uygun fiyatlı ürünlerle “Modern Yaşam Alanları” yaratıyor!

Tchibo, yaşadığınız mekanlar için sunduğu kullanışlı ve dekoratif ürünleri ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. Pastel renklerin ve ferahlığın hâkim olduğu Tchibo’nun yeni teması “Modern Yaşam Alanları” 11 Ocak’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 13 Ocak’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor.

Tchibo, yeni teması ile battaniyeden terlik setine, sehpadan lambaya kadar birbirinden şık, fonksiyonel ve uygun fiyatlı mobilya ve aksesuarlarıyla huzurlu bir yaşam alanı yaratma fırsatı sunuyor.

Keyifli bir ev hayatı için rahat, şık ve saf pamuktan pijamalar bay ve bayanların vazgeçilmezi haline gelirken; deri görünümlü, yumuşak dokunuşlu çift taraflı battaniye ve rüzgar kesiciyle evlerde sıcacık bir ortam yaratmak mümkün oluyor.

Tchibo’nun “Modern Yaşam Alanları” temasında evin her köşesi için farklı çözümler sunuluyor. Kitap desteği olarak da kullanılabilen fonksiyonel fotoğraf muhafaza kutusu ile fotoğraflarınız şık bir düzen içinde korunurken, masif ağaçtan raflı dekoratif çerçeve evlere bambaşka bir hava katıyor. Sade çizgilerle tasarlanmış aydınlatma çözümleri ışığı sadece fonksiyonel değil aynı zamanda dekoratif bir öğe haline getiriyor. Özel tasarımı ile farklı kullanım seçenekleri sunan pratik sehpa da yaşam alanlarınızı farklılaştırabilmeniz için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT