Tchibo ile Yaza Hazırlık Keyfi!

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Yaza Hazırlık Keyfi!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 14 Haziran 2009 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 14, 2009
Tchibo ile Yaza Hazırlık Keyfi!
Tchibo’nun 20 Mayıs’ta başlayacak “Yaz Havası” teması ile yazlık ihtiyaçlarınızın tümünü, Tchibo mağazalarında ya da bir tıkla Tchibo.com.tr adresinde bulacaksınız.

Tchibo yeni temasıyla, yaz mevsimini karşılamaya hazırlanıyor. Tchibo’nun “Yaz Havası” teması dekorasyondan tekstile, aksesuardan çocuk ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle, keyifli bir alışveriş ayrıcalığı sunuyor.

Yeni tema hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilecek, şık ve pratik dekorasyon ürünleri ile dikkat çekerken, yaz tatili hazırlıklarının vazgeçilmezlerini de unutmuyor. Bu tema bayanlara sade ve kaliteli mayo, bikini ve plaj çantası seçenekleri sunarken, çocuklar için hazırlanmış yüzme takımları, şapkalar, plaj oyuncakları gibi eğlenceli ürünleri de içeriyor.

Tatil hazırlıklarınız için “Yaz Havası” temasının geniş ürün yelpazesinden faydalanabilir, sevdiklerinizle dış mekanlarda yapacağınız organizasyonları, sade ve şık dekorasyon ürünleriyle güzelleştirebilirsiniz.

Yaz mevsiminin sıcak ve eğlenceli havasını hissederek yaz hazırlığı yapmak isteyen herkesi, “Yaz Havası” temasının geniş ürün yelpazesini görmek için, Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr adresine bekliyoruz.

Bu temada yer alan ürünlerden bazılarının fiyatları:
UV korumalı takım 32,95 TL
Barbekü takımı 56.95 TL
Hasır matlı plaj çantası 49.95 TL
Siyah bikini 32.95 TL
Pratik plaj matı 59.95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT