Tchibo Kışın Büyüsünü Yansıtıyor

Alışveriş Alışveriş Tchibo Kışın Büyüsünü Yansıtıyor

Tarihler: 15 Ocak 2010 Cuma ~ 15 Şubat 2010 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2010 ~ Şub 15, 2010
Tchibo, 20 Ocak’ta başlayacak yeni temasında birbirinden şık ve kullanışlı ürünleri bir arada sunuyor.

Giyimden aksesuara kış büyüsünü yansıtan Tchibo’nun yeni teması “Kışın Büyülü Stili” 18 Ocak’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 20 Ocak’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor. Bu yeni temada, tüketiciler teknoloji ürünlerinden, bay ve bayan tekstil ürünlerine ve aksesuarlara kadar birbirinden kullanışlı ürünü bir arada bulabiliyor.

Kış renkleri gri ve siyahın hâkim olduğu doğal yünden yapılmış süveter farklı bedende seçenekleri ve kalitesi ile şıklık yaratırken, ütü derdinden kurtulmak isteyen beyler için ütü sevmeyen gömlek vazgeçilmez hale geliyor.

Özel otomatik LED’li şemşiye yağmurdan korurken aynı zamanda yolu aydınlatma imkânı sunuyor. Zevkli beyler için kol saati, klasik bir şıklık yaratırken; yumuşak deriden yapılmış deri çanta kolaylık sağlıyor.

Analog ve digital saat göstergeli radyolu çalar saat, güne keyifli bir başlangıç yapma fırsatı yaratırken, sade çizgilerle tasarlanmış ışıklı çalar saat sadece uyandırma değil, aydınlatma için de farklı bir alternatif sunuyor.

Tchibo’nun bu yeni temasının özel ürünü notebook aksesuar seti içerdiği rakam klavyesi, USB hub, optik mouse ve mikrofonlu stereo kulaklık sayesinde ofis rahatlığını her yere taşıma imkanı sağlıyor. 4 girişli USB çoklayıcı kesintisiz bağlantı fırsatı yaratırken, besteleri kaydedip çalma imkânı sunan parmak davulu, masaüstü eğlencesi haline geliyor.

Bayanlar için özellikle gri ve siyah rengin ön plana çıktığı tekstil ürünleri ile şıklık yaratılırken, cam ve kristal taşlarla bezenmiş saat ve deri kemer farklılık yaratıyor.

Mor rengin hâkim olduğu üç farklı değişebilir askıya sahip sihirli sütyen, bayan slip seti, yumuşak pijamalar, eşofman takımı ve kıyafetlerinizin tamamlayıcısı şal rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Tchibo’nun bu yeni temasında kadınlar için özel olarak sunduğu takı organizatörü, mücevher askısı ve takı dolabı ile değerli eşyaları her zaman düzen içinde muhafaza edebilmek mümkün hale geliyor. Üç farklı değişebilen süs detayı eşliğinde sunulan çanta ile dört farklı görünüm elde edilebilirken; modaya uygun mor renkli gezer gardırop ve makyaj çantası seyahatlerde kolaylık sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT