Tchibo’da Gizli Cazibe Keşfi!

Alışveriş Alışveriş Tchibo’da Gizli Cazibe Keşfi!

Tarihler: 01 Haziran 2009 Pazartesi ~ 30 Haziran 2009 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2009 ~ Haz 30, 2009
Tchibo’da Gizli Cazibe Keşfi!
Tchibo 3 Haziran’da “Gizli Cazibe” temasının sade ve fonksiyonel iç çamaşırı koleksiyonuyla, tüm bayanları yenilikçi ve yaratıcı iç dünyalarını keşfe davet ediyor.

Tchibo’nun bayanlar için derlediği zarif ve şık iç giyim modelleri, “Gizli Cazibe” teması ile tüm bayanların iç dünyasına hitap edecek. Bayanların hayallerini süsleyecek iç giyim ürünlerinin vücuda mükemmel uyumu, üstün giyim konforu sağlıyor.

Sade tasarıma sahip iç çamaşırı koleksiyonu, dikişsiz sütyen ve külotları, çok fonksiyonlu askılara sahip sütyenleri ile bayanların hayatını kolaylaştırıyor. Bayanların güzelliklerini tamamlayan iç giyim için şık alternatifler sunan tema ürünleri, cazibenin gizli silahı olmayı hedefliyor.

Son derece şık ve modern tasarımlara sahip iç çamaşırlarından oluşan “Gizli Cazibe” teması, iç dünyanızı zenginleştirecek ve fonksiyonel ürünleriyle sizlere pratik çözümler sunacak. İç giyim modasını takip eden bayanların, Tchibo’nun yeni temasındaki birbirinden özel ürünleri kaçırmamalarını öneriyoruz. “Gizli Cazibe” temasının ürünlerini görmek ve lezzetli Tchibo kahveleriyle keyif yapmak isteyen herkesi, 3 Haziran’da Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr adresine bekliyoruz.

“Gizli Cazibe” temasında yer alan ürünlerden bazılarının fiyatları:
Çok fonksiyonlu sütyen: 21.95
2’li string seti: 14.95
Balenli dikişsiz sütyen: 28.95
Dikişsiz slip: 21.95
Yapışkanlı sütyen: 24.95
Bayan traş makinesi: 24.95



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT