Tchibo’da İtalyan Usulü Mutfak Aşkı!

Alışveriş Alışveriş Tchibo’da İtalyan Usulü Mutfak Aşkı!

Tarihler: 24 Eylül 2009 Perşembe ~ 24 Ekim 2009 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2009 ~ Eki 24, 2009
Tchibo’da İtalyan Usulü Mutfak Aşkı!
Tchibo’nun 7 Ekim’de başlayacak “İtalyan Usulü” temasındaki permasan peyniri rendesinden pizza taş fırınına kadar İtalyan tarzı mutfak malzemeleriyle aşkı anlatmanın bilinmeyen yollarını keşfedin.

Tchibo’nun “İtalyan Usulü” temasındaki kaliteli porselenden üretilen pizza ve makarna tabakları, parmesan peyniri ve çok işlevli çelik rende çeşitleri yanında biberiye, fesleğen gibi otları da kolaylıkla kıyabileceğiniz özel tasarım doğrama bıçağı, pratik narenciye sıkacağı, paslanmaz çelik patates ezici, sebze fırçası, kek kalıbı gibi fonsiyonel ürünler mutfaktaki başyardımcınız olacak. Üstelik ekstra kıtır pizza lezzeti sunan Pizza Taş Fırın’ın otomatik zaman ayarlı özelliğiyle çok kısa sürede birbirinden leziz pizza çeşitleri hazırlayarak sevdiklerinizi şaşırtacaksınız.

Tema boyunca outlet ve cornerlar hariç tüm Tchibo mağazalarında Barilla makarna ve sos çeşitleri satışta olurken, Parmesan Rendesi satın alana Barilla Spagetti, Makarna Tabağı alana Barilla Penne ya da Barilla Kelebek makarna hediye edilecek. Ayrıca, İstanbul’da sürpriz mağazalarda Barilla tadım aktiviteleri ile İtalyan usulü Barilla makarna ve sos çeşitlerini tatma imkanı da bulacaksınız.

Mutfağınızda Tchibo orkestrası çalarken maestro siz olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey ihtiyacınız olan Tchibo enstrümanlarını mutfağınıza yerleştirmek ve orkestrayı yönetmek. Alkışlar ardından gelecektir.

Tchibo’nun “İtalyan Usulü” temasında yer alan ürünleri görmek isteyen herkesi 7 Ekim’de Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT