Tchibo’dan Centilmene Özel Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Centilmene Özel Hediyeler

Tarihler: 22 Aralık 2009 Salı ~ 22 Ocak 2010 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2009 ~ Oca 22, 2010

Tchibo’nun 23 Aralık’ta başlayacak "Centilmene Hediyeler" temasında MP3 çalardan kaban ve kol saatine kadar, beyleri mutlu edebilecek oldukça şık ve kaliteli hediye seçenekleri sizleri bekliyor.

Tchibo’nun bu teması kendileri için özel ve şık seçimler yapmak isteyen beyler ve sevdiklerine şaşırtıcı sürprizler yapmak isteyen bay ve bayanlar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Şık gömlekler, ipek kravatlar ve trikolar, kol saatleri ve muhafaza kutuları, son moda tasarım kabanlar ve deri çantalar ile şıklığınız göz kamaştıracak

Favori, sakal ve ense saçları için özel başlığa sahip “kişisel berberiniz” Burun ve Kulak Tüyü Kesici, bakımlı erkekler için 6 parçadan oluşan perfore deri görünümlü, siyah kılıfı ve özel hediye kutusuyla Manikür Seti gibi özel bakım eşyaları dış görünümüne önem veren beylerin ilgisini çekecek.

Ayrıca kendi bestelerinizi kaydedip çalabileceğiniz otomatik ışık efektli Parmak Davulu; ince tasarımlı ve aynalı yüzeye sahip DVD Oynatıcı; turuncu ve gümüş renkli 2 adet değiştirilebilir ön kapak ve sıra dışı tasarıma sahip Müzik Seti, asarak veya masaüstü kullanabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş görsel ve akustik bir keyif veren Mobil MP3 Ses İstasyonu; iç içe geçirilebilir özelliği ile boyutu küçültülebilen ve her cebe sığabilen MP3 Çalar; el bileğini koruyan entegre jel yastığı ile Optik Kablosuz Mouse; müziğin keyfini çıkarmanız için Stereo Kulaklık; SIM kartlarını okuyup kaydederek kolay veri aktarımı sağlayan USB Kart Okuyucu ve daha pek çok özel tasarımlı ve teknolojiye meraklı beyleri mutlu edecek ürünler de Centilmene Hediyeler temasında yer alıyor.

Yeni yıl için geri sayımın başladığı şu günlerde beylere özel hediye seçimini son ana bırakanları, 23 Aralık’tan itibaren Tchibo mağazalarına, Migros ve Real Hipermarketleri içinde yer alan satış noktalarımıza ve Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT