Tchibo’dan Çocuklara 23 Nisan Hediyesi!

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Çocuklara 23 Nisan Hediyesi!

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 17, 2009
Tchibo’dan Çocuklara 23 Nisan Hediyesi!
Tchibo, “Çocuk Olmak” temasıyla tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor.

Tchibo, 22 Nisan’da başlayacak “Çocuk Olmak” temasında çocukları mutlu etmek için birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarını mutlu etmek isteyen tüm aileler Tchibo’nun çocuk temasını çok beğenecek.

Bu sene tüm çocuklar, Tchibo’nun kaliteli çocuk tekstil koleksiyonu sayesinde çok şık görünecek. Oyun hamuru ve renkli kalem setleri ile oynarken de keyifli zamanlar geçirecek. “Çocuk Olmak” temasının tüm ürünleri, çocuklarının kıyafet ihtiyacını karşılamak, eğlenceli ve öğretici oyuncaklarla çocuklarını ödüllendirmek isteyen ailelerin ilgisini çekecek.

Tchibo’nun yeni temasıyla tüm çocuklar, çocuk olmanın keyfine varacak, oyuncaklarıyla oynarken baharı neşe içinde karşılayacak. Tchibo sizi, özenle hazırlanan yeni tema ürünlerini görmeniz ve alışverişin yorgunluğunu lezzetli Tchibo kahveleriyle atmanız için 22 Nisan’da Tchibo satış noktalarına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT