Tchibo’dan Dolgun Aromalı ve Yumuşak İçimli Yepyeni Bir Kahve: Herzhaft Mild

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Dolgun Aromalı ve Yumuşak İçimli Yepyeni Bir Kahve: Herzhaft Mild

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 29 Ocak 2012 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Oca 29, 2012

Tchibo ile her fincanda benzersiz kahve keyfi…

Kahve uzmanı Tchibo, farklı damak tatlarına hitap eden kahvelerine bir yenisini daha ekledi. Dolgun aromasıyla kahveyi yeniden yorumlayan Tchibo Herzhaft Mild, eşsiz lezzete ulaşmanın kapılarını aralıyor.

Dünyanın farklı köşelerinden değişik tat ve aromalardaki kahvelerini tüketicilerin beğenisine sunan Tchibo, yumuşak içimiyle benzerlerinden ayrılan yepyeni bir lezzeti kahve tutkunlarına sunuyor. Latin Amerika’nın yumuşak Arabica çekirdekleri ile Asya’nın taze Arabica çekirdeklerinin mükemmel harmanı sayesinde kazandığı lezzet ve doygun aromayla Tchibo Herzhaft Mild, farklı tatları sevenler için özel bir içecek olarak öne çıkıyor.

Bugüne kadar kahve tutkunları için yüksek kalite ve aromanın simgesi olan Arabica çekirdeklerinin mükemmel harmanı, Herzhaft Mild’in dolgun aromalı ve yumuşak içimli karakterini oluşturdu. Kahvede yeni bir lezzet arayanlarla, hayatın hızlı akışında enfes bir kaçamak yaparak kendini şımartmak isteyenlere leziz bir alternatif olan Tchibo Herzhaft Mild, 2x250 gramlık ambalajı sayesinde tazeliğini daha uzun süre koruyor. Herzhaft Mild’i 14,45 TL’lik fiyatıyla tüm Tchibo mağazalarında ve www.tchibo.com.tr online satış noktasında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT